Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Dia mundial contra el Cāncer
La faįana de l´Ajuntament de Caldes es tenyeix de rosa com a símbol de la lluita contra el cāncer

dia_mundial_contra_cancerAhir, 4 de febrer, es va conmemorar el dia internacional contra el Cāncer amb l’objectiu de conscienciar i informar la poblaciķ sobre la necessitat de prevenir les malalties oncolōgiques. És per aquest motiu que la faįana de l’Ajuntament de Caldes es va iluminar de color rosa com a símbol de la lluita contra el cāncer i de la importāncia del seu diagnōstic precoį.  

L’objectiu de la jornada és reduir el nombre de morts evitables cada any. Per aixō es pretén augmentar la conscienciaciķ sobre el cāncer entre la poblaciķ en general i sobre factors tan importants com els estils de vida saludables, detecciķ precoį, tractament per a tots i la qualitat de vida.

Per quč és important el Dia Mundial contra el cāncer?


L’epidčmia mundial de cāncer és d’enormes dimensions, i es preveu que vagi en augment. Actualment, 8,2 milions de persones al mķn moren de cāncer, xifra que inclou 4 milions de morts prematures (persones en edats compreses entre els 30 i els 69 anys).

A més a més, les desigualtats entre persones de diferents entorns van en augment, especialment en allō referent a la prevenciķ, el tractament i les cures palˇliatives.

Informaciķ publicada el 5 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05