Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Els alumnes de l'Escola Sagrada Família acomiaden el Dia Escolar de la No Violčncia i de la Pau amb un emotiu acte simbōlic
La jornada va girar entorn a la colˇlaboraciķ entre els alumnes de diferents classes en pro de la Pau

dia_internacional_no_violencia_1Plena de simbolismes, aquest any la celebraciķ del Dia Escolar de la No Violčncia i de la Pau, 30 de gener de 2018, ha girat entorn a la colˇlaboraciķ entre alumnes, professors i families de l’Escola Sagrada Família en pro de la Pau Mundial.


dia_internacional_no_violencia_4

El dia va comenįar amb la reuniķ d'alumnes, mestres i famílies al pati on la directora, Natālia Millán, va introduir la celebraciķ del dia de la No Violčncia i on es va donar espai per a quč alguns alumnes expliqučssin quč era la pau per a ells i elles.

A continuaciķ, els alumnes es van dirigir a les classes i les famílies que van voler van poder decorar el mur de la rampa. Mentrestant, a les aules, els alumnes van pintar uns cors, que van completar el mural de l'entrada de l’Escola.

Mentre treballaven en les decoracions del mur per la Pau, els nens i les nenes de les classes de primāria van crear el seu Manifest per la Pau. En diferents torns, els nens i nenes també van poder sortir de classes per decorar el mur de la rampa.

Finalment, a les 16:20 de la tarda, a les pistes de l’escola, un representant de cada classe van anar llegint les aportacions de cada grup al “Manifest per la Pau” davant de les famílies. Per acabar, tothom es vam unir per cantar "El mķn seria més feliį".

Cliqueu a l'enllaį per sentir la canįķ

Informaciķ publicada el 5 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05