Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Amb rues de Carnestoltes, tallers de truites i un concurs molt especial

cartell_carnestoltes_2018El passat 6 de febrer es va donar el tret de sortida a la festa del Carnestoltes que enguany ve envoltada d’una programaciˇ atape´da d’activitats. L’Espai Jove, fadrÝ i centre neurÓlgic de la festa, ha tornat a fer-se cÓrrec de la creaciˇ del Rei Carnestoltes, la identitat del qual serÓ una sorpresa fins el mateix dia que se celebri la rua.

DemÓ dijous 8 de febrer, pel matÝ, continuaran els preparatius del Carnestoltes amb els alumnes de sisŔ de l'Escola Sagrada FamÝlia que participarÓn en el taller de truites “No saps quŔ fer amb els ous?”.

El divendres 9 de febrer, els infants prendran el protagonisme, grÓcies a la rua infantil que es farÓ a partir de les 15h i on col•laboren l’Escola Bressol i l’Escola Sagrada FamÝlia i que recorrerÓ els carrers Major, de l’EsglÚsia, la Plaša de la Vila i la Riera fins arribar a l’Esplanada de Can MuntanyÓ.  Un cop allÓ tots els nens i nenes seran convidats a berenar i a participar d’un espectacle familiar a cÓrrec de SOM DIVERTA amb DJ i animadors, jocs, ball i molt mÚs.

El vespre del dissabte 10 de febrer tindran lloc els actes centrals. A partir de les 21h, es farÓ la rua de carnestoltes que amb comparses, disfresses, coreografies i acompanyats per la Xaranga aniran des del carrer de l’Esplanada Can MuntanyÓ fins a la Plaša de la Vila passant per la Riera, carrer de Santa Teresa, CamÝ Ral, baixada de l’Estaciˇ, carrer Callao i la Riera.

Un cop a la Plaša de la Vila es llegirÓ el Pregˇ del Carnestoltes i es donarÓ pas al ball de comparses. Aquest any els guanyadors de cada categoria seran guardonades amb premis de fins a 150 euros.

El ball de carnestoltes, que posarÓ el punt i final a la vetllada, se celebrarÓ a la Sala Cultural a partir de les 23:30h a cÓrrec de EXEL GRUP posarÓ punt i final a la vetllada. 

El darrer dels actes serÓ el proper 14 de febrer, a l’esplanada de Can MuntanyÓ tindrÓ lloc la crema del Rei Carnestoltes a partir de les 20h i la sardinada popular.


Us deixem amb el vÝdeo que han preparat els Joves de Caldes d'Estrac, que abdu´ts pel 155, us conviden a participar del Carnaval de Caldes. No tÚ desperdici!


Informaciˇ publicada el 7 de febrer de 2018