Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Encara no tens la tarja "Deixalleria Tres Viles"?
95 families de Caldes es beneficien aquest 2018 de la reducciķ de la taxa d'escombreries per l'ús de la deixalleria

tarja_deixalleria3vilesEl passat 5 de febrer de 2018 en Junta de Govern Local es va aprovar el dret a la reducciķ de la taxa d’escombraries per a l’any 2018 per a totes aquelles persones que van utilitzar la deixalleria municipal de Sant Andreu de Llavaneres i la deixalleria mōbil de Caldes. Per fer-ne ús és necessāria la targeta que l’Ajuntament expedeix als veīns des de l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā.

El total de persones que gaudiran d’aquesta bonificaciķ va en funciķ de la utilitzaciķ que hagin fet del esmentat servei durant el any anterior, quantes mes vegades s’utilitzi major serā el descompte en la taxa d’escombraries. 

Per tal de facilitar a la poblaciķ aquest servei, trobarās la deixalleria mōbil a l'Esplanada de Can Muntanyā de Caldes tots els diumenges al matí. La deixalleria mancomunada entre Caldes d'Estrac, Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt és el centre de recollida dels residus que no poden ser dipositats en els contenidors del sistema de recollida municipal.

deixalleria_estadistiques

Aquests residus sķn transportats a gestors autoritzats per al seu correcte reciclatge. És una instalˇlaciķ tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden realitzar abocaments incontrolats. Els usuaris disposen d'una oficina de recepciķ on, a més de dur un registre dels residus que entren, s'informa d'on cal dipositar-losFEM DE CALDES UN MUNICIPI SOSTENIBLE!

Informaciķ publicada el 12 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05