Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es convoca una concentració avui a les 18.00h a la plaça de la vila de Caldes com a mostra de rebuig als atacs al nostre model d'escola cohesionadora i inclusiva

som_escola_logosDavant els atacs constants a l’escola catalana i el model educatiu del nostre país, des de SOM ESCOLA es crida a concentrar-se avui dimecres dia 28 de febrer, a les 18h, davant tots els Ajuntaments del país per a defensar el model educatiu.

Aquesta concentració vol ser un clam per mostrar un cop més, i tants cops com faci falta, el suport sense fissures a l’escola catalana, reforçar l’ampli consens i el compromís amb la immersió lingüística com a eina de cohesió social i igualtat d’oportunitats.

És també un gest de suport a docents i institucions que treballem perquè l’educació a Catalunya sigui un pilar fonamental del país.

 

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’adhereix a la convocatòria i crida a tota a la ciutadania a concentrar-se avui dimecres 28 de febrer a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila, per a manifestar públicament el rebuig als atacs constants al nostre model d’escola cohesionadora i inclusiva.

Informació publicada el 28 de febrer de 2018