Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El bon temps va accompanyar en tot moment als participants de la 29a Cursa Popuar que enguany ha canviat de circuit

sortida_cursa_caldes

cursa_popular

305 atletes s'han inscrit aquest any a la 29a edició de la cursa popular de Caldes d'Estrac. La competició, organitzada per l’Ajuntament de Caldes amb la col·laboració de GESPORT- Gestió Esportiva del Maresme, va tenir lloc el diumenge 4 de març i un cop més es va viure amb el bon ambient esportiu que caracteritza la prova.

A les 9.30h del matí el so de la botzina va posar en marxa les cames dels esportistes que enguany van sortir del passeig dels Anglesos. El recorregut va variar una mica respecte d’altres anys. Els participants van recorrer un circuit de 10km que va començar del Passeig dels Anglesos, va enfilar el passeig marítim amunt, va continuar pels carrers del centre de la vila de Caldes, Sant Vicenç de Montalt, el passeig marítim de Sant Andreu de Llavaneres fins al Port per acabar de nou a Caldes.

Segons els organitzadors, no es va produir cap incident important i dels 305 inscrits, prop de 300 van aconseguir arribar a la meta.

L’entrega de premis es va iniciar a les 11:30h del matí, i Rosa Pou, alcaldessa de Caldes, juntament amb els regidors David Salvà, Òscar Baró i Joan Baró, van ser els encarregats de lliurar-los

massatges_cursaUn cop més des de l’Ajuntament de Caldes es vol agrair a tots els corredors que van fer possible la competició, així com a les persones implicades en les tasques d’organització dels punts d’avituallament, de la gestió del pavelló poliesportiu, el lliurament de regals, o els massatges oferts per l’empresa concessionària del Balneari Caldes d'Estrac . D’altra banda també s’ha de destacar la feina de la Creu Roja, que va estar present durant tota la competició i es va ocupar del servei d'assistència mèdica durant tota la cursa.

Carles Montllor i Yolanda Riera, guanyadors de la 29a edició de la Cursa Popular  

guanyador_cursa_popularDes d'un bon principi, Carles Montllor s'ha posat al capdavant. Amb un temps de 33 minuts i 24 segons, Carles Montllor , del Club La Sansi, va aconseguir fer-se amb el primer lloc de la classificació de la Cursa Popular de Caldes d’Estrac per tercer anys consecutiu. 

El segon classificat va ser Jordi Escoriza, amb un temps de 34 minuts i 15 segons i el tercer classificat va ser  Alex Nuñez, amb un temps de 34 minuts i 54 segons.

En la categoria femenina van ser Yolanda Riera amb un temps de 40 minuts i 44 segons; Cristina Pastor,  del C.T Esportrissim amb un temps de 42 minuts i 12 segons, i Esther Cruz, amb un temps de 42minuts i 29 segons, les que van fer-se amb les tres primeres posicions.

cursa_popular_dorsal_155Com ja és habitual, a més de les categories freqüents es van atorgar premis als primers classificats de les tres viles participants. De Caldes d’Estrac, els primers van ser Carles Casanova i Marina de Vilar Galván;  de Sant Andreu de Llavaneres, Sergio Le Monnier i Judith Dominguez; i  de Sant Vicenç de Montalt, Eduard Petitpierre i  Maria Christoffersen.

La Cursa Popular de Caldes està inclosa dins del Circuit Maresmenc de Curses, juntament amb la Cursa Jove de Pineda de Mar del pròxim 11 de març, la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme del 18 de març, Cursa de Pineda del 10 de juny, 5K de Calella del 25 d'agost, Cursa de la Diada a Mataró del 9 de setembre i la 5K de Canet del 15 de setembre.


Consulta l'àlbum de fotos de la cursa [+]

Informació publicada el 5 de març de 2018