Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Si t´agraden els tabals, el so de la percussió, acompanyar als Diables i sentir l´adrenalina en el teu cos durant el Correfoc, ara és la teva!

En el marc del Cicle d’Activitats i Tallers Culturals -CALDERART-, conjuntament amb la Colla de Diables d’Estrac, els propers dies 12 i 26 d’abril i, 17, 24 i 31 de maig, de 20h a 22h, pots entrar a formar part de la Colla de Percussió de Caldes d’Estrac, els DESTRACTUKUPAK!


Amb aquest objectiu, crear una nova colla de Percussió amb moltes ganes, empenta i trempera, hem organitzat un Curs de Tabals – Percussió de Carrer.


El curs es durà a terme els dies indicats a la Sala Cultural i serà dut a terme pel mestre Ernest Martínez, percussionista.

 

Està adreçat a tots aquells i aquelles, majors de 16 anys, que vibreu cada cop que sentiu sonar els tabals, que sentiu com el cos no para de moure’s i desitgeu ser-ne part protagonista.

 

El curs és completament gratuït. Subvencionat per la mateixa Colla de Diables d’Estrac i per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

 

Més informació i inscripcions al telèfon 600 58 84 51

 

Que ressoni Caldes!

Informació publicada el 6 de març de 2018