Ajuntament de
Caldes d'Estrac

curs_tai_txiA partir del 12 de setembre, l’Associació DonaStrak organitza  els dilluns i dimecres d’11:30h a 12:30h a la Sala Cultural de l'Ajuntament un Curs de Tai Txi obert a totes aquelles persones que volen mantenir un estil de vida saludable.

El Tai Txi, a banda d’un art marcial, és una arma ideal per a mantenir i recuperar la nostra salut.

 

La pràctica del Tai Txi és molt recomanable amb els seus moviment harmònics i suaus. Combinats amb una respiració adequada, flexibilitza les articulacions i restaura la lliure circulació de l’energia, dissolvent els bloquejos i tornant el cos al seu equilibri.

El Tai Txi és un art mil·lenari que ens ensenya a utilitzar l’energia sense necessitat d’utilitzar la força, repetint diverses vegades els moviments fins a fer-los nostres, i amb l’objectiu que el cos aprengui a aprofitar la seva pròpia energia, cosa bastant difícil en el nostre model de vida occidental.

 

Per a més informació i inscripcions trucar al telèfon 650.265.048 (Ma. Pilar) de l’Associació DonaStrak.


Donastrak també posa a la venda els domassos de Festa Major

Els domassos estan disponibles per 8€ i els podràs adquirir a Can Matavacas (Riera, 32) i a la Carnisseria Anna Solà (del Mercat Municipal).

 

Enguany, Caldes podrà tornar guarnir els balcons aquest estiu amb els domassos per la Festa Major gràcies a la tasca duta a terme per l'Associació DONASTRAK.

Els beneficis de la venda dels domassos serviran per a finançar les activitats culturals que l'Associació desenvolupa durant l'any a Caldes d'Estrac.

Informació publicada el 21 d'agost de 2018