anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Comenįa el període de prohibiciķ d'encendre foc

160424_pins_parc_muntanyaLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Caldes informa que entre el 15 de marį i el 15 d'octubre, en els terrenys forestals (poblats o no per espčcies arbōries) i en la franja de 500 metres que els envolta, queda prohibit encendre focper a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Així ho estableix la Generalitat de Catalunya.

Queda exclosa de la prohibiciķ, dintre de les ārees recreatives i d'acampada i en parcelˇles de les urbanitzacions, la utilitzaciķ dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

També s'especifica la prohibiciķ, dins de l'ārea esmentada anteriorment, de llenįar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc. De la mateixa manera es prohibeix llenįar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc. Finalment també queda prohibida la utilitzaciķ de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicaciķ que travessin terrenys forestals.

Més informaciķ[+]

Periodes-crema-2016

Periodes-crema

Fitxer: PROHIBIT_ENCENCRE_FOC_PROP_DE_TERRENYS_FORESTALS__3_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 263,07 kB

Informaciķ publicada el 15 de marį de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05