Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Comenįa el període de prohibiciķ d'encendre foc

160424_pins_parc_muntanyaLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Caldes informa que entre el 15 de marį i el 15 d'octubre, en els terrenys forestals (poblats o no per espčcies arbōries) i en la franja de 500 metres que els envolta, queda prohibit encendre focper a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Així ho estableix la Generalitat de Catalunya.

Queda exclosa de la prohibiciķ, dintre de les ārees recreatives i d'acampada i en parcelˇles de les urbanitzacions, la utilitzaciķ dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

També s'especifica la prohibiciķ, dins de l'ārea esmentada anteriorment, de llenįar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc. De la mateixa manera es prohibeix llenįar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc. Finalment també queda prohibida la utilitzaciķ de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicaciķ que travessin terrenys forestals.

Més informaciķ[+]

Periodes-crema-2016

Periodes-crema

Fitxer: PROHIBIT_ENCENCRE_FOC_PROP_DE_TERRENYS_FORESTALS__3_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 263,07 kB

Informaciķ publicada el 15 de marį de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05