Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Comença el període de prohibició d'encendre foc

160424_pins_parc_muntanyaLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Caldes informa que entre el 15 de març i el 15 d'octubre, en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta, queda prohibit encendre focper a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Així ho estableix la Generalitat de Catalunya.

Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

També s'especifica la prohibició, dins de l'àrea esmentada anteriorment, de llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc. De la mateixa manera es prohibeix llençar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc. Finalment també queda prohibida la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Més informació[+]

Periodes-crema-2016

Periodes-crema

Fitxer: PROHIBIT_ENCENCRE_FOC_PROP_DE_TERRENYS_FORESTALS__3_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 263,07 kB

Informació publicada el 15 de març de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05