Turisme - Drac
Turisme - Barques
Turisme - Colon
Turisme - Torre
Turisme - Diables
Turisme - Iot
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Ennuvolat
mín
15°
māx
22°
Descobert
mín
14°
māx
21°
Descobert
mín
13°
māx
25°
Dilluns 22Dimarts 23Dimecres 24

Cercador avanįat
NOTÍCIES
La 5a ediciķ de la Fira de Playmobil bat rčcord d'assistčncia
11 diorames van omplir la Sala Cultural durant tot el cap de setmana del 16, 17 i 18 de marį

playmobil_guanyadorsLa cinquena ediciķ de la Fira del Playmobil ha batut el rčcord d'assistčncia en el nombre de persones que es van apropar a la Sala Cultural per gaudir dels diorames que enguany estaben exposats. El regidor de Promociķ Econōmica i Turisme, Ōscar Barķ, valora molt positivament l’aflučncia de públic durant el cap de setmana. S’estima que més de 500 persones s’han apropat. Entre veīns de Caldes, i de la resta de la comarca, aquesta ha estat l’ediciķ que més visitants dels darrers anys ha tingut. 

playmobil_guanyadors

En total es van construir 11 diorames amb dos grans muntatge d'un poble medieval i un aeroport que ocupaven la part central de la Sala Cultural i al voltant del qual es van instalˇlar la resta de diorames. Alguns d'aquests diorames, set dels quals estaven construits per l’empresa Clickstart, simbolitzaven escenes marítimes, de pirates, circ, una granja, dos de l’oest, entre d'altres. 

playmobil_guanyadorsplaymobil_guanyadorsEls premis als millors diorames es van lliurar el passat diumenge 18 de marį a les 7 de la tarda. Es va produir un empat en el primer premi que el van guanyar el diorama del circ de la Lluna Flaqué i el diorama de la casa de la Laiza Viza. En la segona posiciķ també va haver-hi un empat entre el diorama de la Granja de ponis de la Júlia Navarro i el fort de l’oest de Xavier Muņoz. Ōscar Barķ, regidor de Promociķ Turística i Economia, Joan Barķ, primer tinent d’alcalde, van ser els encarregats d’otorgar els premis.

Informaciķ publicada el 21 de marį de 2018
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat