Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTÍCIES
11 diorames van omplir la Sala Cultural durant tot el cap de setmana del 16, 17 i 18 de març

playmobil_guanyadorsLa cinquena edició de la Fira del Playmobil ha batut el rècord d'assistència en el nombre de persones que es van apropar a la Sala Cultural per gaudir dels diorames que enguany estaben exposats. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Òscar Baró, valora molt positivament l’afluència de públic durant el cap de setmana. S’estima que més de 500 persones s’han apropat. Entre veïns de Caldes, i de la resta de la comarca, aquesta ha estat l’edició que més visitants dels darrers anys ha tingut. 

playmobil_guanyadors

En total es van construir 11 diorames amb dos grans muntatge d'un poble medieval i un aeroport que ocupaven la part central de la Sala Cultural i al voltant del qual es van instal·lar la resta de diorames. Alguns d'aquests diorames, set dels quals estaven construits per l’empresa Clickstart, simbolitzaven escenes marítimes, de pirates, circ, una granja, dos de l’oest, entre d'altres. 

playmobil_guanyadorsplaymobil_guanyadorsEls premis als millors diorames es van lliurar el passat diumenge 18 de març a les 7 de la tarda. Es va produir un empat en el primer premi que el van guanyar el diorama del circ de la Lluna Flaqué i el diorama de la casa de la Laiza Viza. En la segona posició també va haver-hi un empat entre el diorama de la Granja de ponis de la Júlia Navarro i el fort de l’oest de Xavier Muñoz. Òscar Baró, regidor de Promoció Turística i Economia, Joan Baró, primer tinent d’alcalde, van ser els encarregats d’otorgar els premis.

Informació publicada el 21 de març de 2018