Ajuntament de
Caldes d'Estrac

portada252Ens trobem davant del moment més crític de la història de Catalunya des de 1981. Molts caldencs i caldenques s’han mobilitzat una i altra vegada amb l’objectiu de preservar els valors democràtics.
Les darreres setmanes hi ha hagut noves concentracions per demandar l’allibera- ment dels presos polítics davant de l’Ajuntament de Caldes i les notícies a nivell na- cional es precipiten a un ritme vertiginós. Possiblement la tensió segueixi escalant, i és extremadament important que tots els actes reivindicatius segueixin caracterit- zant-se pel seu pacifisme i total absència de violència. 

Des del respecte, els regidors de l’equip de govern, al marge dels actes de suport en les diferents causes a nivell nacional, seguirem treballant amb fermesa i plegats en l’àmbit municipal per l’interès de tots, amb el convenciment que és la millor de les actuals alternatives per a Caldes. 

En la secció de “l’Ajuntament informa” trobareu paràmetres econòmics i detalls so- bre la reducció de l’endeutament a llarg termini en 1.129.791 euros en menys de dos anys (passant del 99,3% al 71%). Constatar també, que la gestió realitzada permet ajustar-nos als terminis de pagament a proveïdors que dicta la llei, i ara podem pa- gar els proveïdors a 29 dies i no a 6 mesos com es feia quan vam entrar al govern a primers del 2016, o a any i mig com s’havia arribat a fer al 2012, fet que va contribuir a l’alça de l’endeutament a llarg termini. Seguim treballant en totes les àrees per a continuar donant uns serveis de qualitat mentre persistim eixugant deute i sanejant l’economia del consistori, que és l’economia de tots nosaltres, caldencs i caldenques. En aquesta edició hem volgut destacar que ha arribat la 24a edició de la nostra Pesolada, així com compartir amb vosaltres les instantànies del Carnestoltes més polític dels darrers anys. 

També és un orgull posar de nou al primer pla la gent gran de Caldes i la recent ex- posició, de la qual van ser-ne els protagonistes, així com anunciar-vos la reobertura del Parc Can Muntanyà el 19 de maig, gràcies també a la feina desinteressada dels veïns i veïnes de Caldes durant les jornades solidàries de suport al seu manteniment. Tampoc podem deixar de fer una menció especial aquí a les exposicions temporals de la Fundació Palau, la de Miquel Barceló i la de Perejaume, que estan generant un important augment d’afluència de públic. 

D’esdeveniments n’hi ha molts; no oblideu consultar l’agenda en aquest butlletí o a la web municipal. Entre d’altres, esperem amb candeletes la pròxima Nit de Tapes al Mercat el 14 d’abril, la Fira d’Entitats el 22 d’abril i la Mostra Literària el cap de setmana literari del 12 i 13 de maig. 

Que gaudiu de la Pesolada i de les pròximes activitats que arriben amb el bon temps! 

Descarregar el butlletí municipal Portada:

Portada252

Portada252

Fitxer: Portada_252__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 2,66 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra i Món sà.

Informació publicada el 6 d'abril de 2018