Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Dolores Torres Navas rep la medalla centenària
L´alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el tinent d'alcalde, Joan Baró, i la regidora d´Acció Social, Laura Aloy, van lliurar-li la medalla personalment en un acte informal a la seva residència particular

Dolores_torres_medalla_centenariaAquest 2018, la Dolores Torres, veïna de Caldes, ha fet els 100 anys i amb aquest motiu la Generalitat de Catalunya li ha atorgat la medalla centenària i una carta de felicitació de part de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el tinent d'alcalde, Joan Baró, i la regidora d’Acció Social, Laura Aloy, van ser els encarregats de lliurar-li personalment els obsequis juntament amb un ram de flors. Familia, alcaldessa regidors van brindar amb una copa de cava en honor a la Dolores tot agraïnt-li la seva empremta al poble.

Dolores Torres va néixer i es va criar a la província de Jaen, el 30 de març de 1918, però des de fa molts anys i molts anys que viu a Caldes d'Estrac on va criar els seus fills. La Dolores va rebre la medalla centenària envoltada de la majoria de la seva familia: fills, néts i besnétes, alguns dels quals encara viuen a Caldes.

Informació publicada el 6 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05