Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Diumenge, 22 d'abril de 2018  -  10 h matÝ
Roses, literatura i cultura per celebrar Sant Jordi


Com ja Ús tradiciˇ, el dia de Sant Jordi se celebrarÓ amb l’esperada Fira d’Entitats amb les seves parades de llibres i roses, on les entitats i associacions locals mostraran a la poblaciˇ totes les activitats i propostes culturals i esportives que organitzen. Per˛ enguany a Caldes el dia de Sant Jordi se celebrarÓ el 22 d’abril, diumenge, per peticiˇ expressa de la majoria d’entitats ja que el 23 d’abril cau en dilluns. 

Des de les 10h i fins les 14h, l’esplanada de Can MuntanyÓ serÓ l’escenari principal on es desenvoluparan totes les activitats del dia del llibre i la rosa. AixÝ mateix, les diferents entitats organitzen activitats i exhibicions per tal que tots puguem gaudir-ne, com tallers de manualitats, presentacions de llibres, exhibiciˇ de diversos esports (patinatge, aikido, demostraciˇ de paissatge de bonsais…). Les activitats es duran a terme entre les 10:30h i les 12h del matÝ. 

A les 12h s’ha programat una hora del conte entre la Biblioteca Municipal Can Milans i la Fundaciˇ Palau. Just desprÚs s’obrirÓ el micro de l’escenari a totes les persones que vulguin llegir textos o recitar poemes, en el marc de l’Any Palau, l’Any Pedrolo o qual- sevol text que desitgin compartir

Les parades de llibres i de roses dels centres educatius i d’altres entitats envairan els carrers del poble. 

La jornada arribarÓ al seu clÝmax amb una esplendida fideuada popular, a cÓrrec de la Paella Viatgera, organitzada per Amics del Teatre. Els tiquets es podran comprar els dies 18, 19 i 20 d’abril, d’11h a 13h, a la planta baixa de l’Ajuntament. El preu del tiquet serÓ de 7,50€ per als membres d’entitats i de 9€ per a tota la resta. 

Des de l’└rea de Cultura de l’Ajuntament animem a tothom a participar en aquesta nova ediciˇ de Sant Jordi on hi colĚlaboren les entitats del municipi fent una programaciˇ pensada per a tots els ve´ns i ve´nes del poble. 

Consulta el programa d'activitats:

programa_fira_entitats_2018

programa_fira_entitats_2018

Fitxer: programa_activitats_st_jordi_2018_V2.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 724,63 kB

Lloc: Esplanada Can MuntanyÓ
Durada: de 10h a 14h, Fira - Mostra d'Entitats. 14:30h - Fideuada Popular
Ho organitza: Associacions i entitats de Caldes d'Estrac
Preu: Gratu´t
Tipus d'acte: Esports, Mostra, Festa