TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
12°
màx
20°
Molt ennuvolat
mín
12°
màx
19°
Intervals de nuvolositat
mín
11°
màx
19°
Dimarts 19Dimecres 20Dijous 21


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Tot a punt per rebre la Nit de Tapes i Música el proper 5 de maig
Aquest és el tercer any consecutiu del Nit i Tapes que se celebra a Caldes d'Estrac

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Per tercer any consecutiu el Nit i Tapes torna a Caldes la nit del 5 de maig. Estava previst que el Nit i Tapes se celebrès aquest dissabte 14 d'abril però, per la previsió de fortes pluges del proper cap de setmana, s'ha decidit ajornar la cita fins al maig

Després de l’èxit de les edicions anteriors, tornat el Nit i Tapes al Mercat Municipal i tothom està convidat a degustar les tapes més delicioses a partir d’1 euro. 

Des de les 20:30h i fins les 24h de la nit, el Mercat Municipal obrirà les seves portes per oferir les tapes dels comerços de Caldes. El “Tapes i Música” es una iniciativa del Mercat que amb el suport de l’Ajuntament volen donar a conèixer els seus productes en un ambient festiu. Enguany està previst que se celebrin quatre vetllades del “Tapes i Música”, com l’any passat. 

La vetllada anirà acompanyada de la música en directe del DJ Fidel, gràcies a un entarimat que estarà situat al Carreró. 

Aquells comerços que desitgin sumar-se a la festa treient els seus productes al carrer podran fer-ho prèvia notificació a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Des de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament us animem a tots a participar i fer vostra aquesta Nit de Tapes i Música! 

Informació publicada el 12 d'abril de 2018
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere