Turisme - Barques
Turisme - Iot
Turisme - Diables
Turisme - Torre
Turisme - Drac
Turisme - Colon
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Ennuvolat
mín
15°
māx
22°
Descobert
mín
14°
māx
21°
Descobert
mín
13°
māx
25°
Dilluns 22Dimarts 23Dimecres 24

Cercador avanįat
NOTÍCIES
Tot a punt per rebre la Nit de Tapes i Música el proper 5 de maig
Aquest és el tercer any consecutiu del Nit i Tapes que se celebra a Caldes d'Estrac

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Per tercer any consecutiu el Nit i Tapes torna a Caldes la nit del 5 de maig. Estava previst que el Nit i Tapes se celebrčs aquest dissabte 14 d'abril perō, per la previsiķ de fortes pluges del proper cap de setmana, s'ha decidit ajornar la cita fins al maig

Després de l’čxit de les edicions anteriors, tornat el Nit i Tapes al Mercat Municipal i tothom estā convidat a degustar les tapes més delicioses a partir d’1 euro. 

Des de les 20:30h i fins les 24h de la nit, el Mercat Municipal obrirā les seves portes per oferir les tapes dels comerįos de Caldes. El “Tapes i Música” es una iniciativa del Mercat que amb el suport de l’Ajuntament volen donar a cončixer els seus productes en un ambient festiu. Enguany estā previst que se celebrin quatre vetllades del “Tapes i Música”, com l’any passat. 

La vetllada anirā acompanyada de la música en directe del DJ Fidel, grācies a un entarimat que estarā situat al Carrerķ. 

Aquells comerįos que desitgin sumar-se a la festa treient els seus productes al carrer podran fer-ho prčvia notificaciķ a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Des de l’Ārea de Turisme i Promociķ Econōmica de l’Ajuntament us animem a tots a participar i fer vostra aquesta Nit de Tapes i Música! 

Informaciķ publicada el 12 d'abril de 2018
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat