Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTÍCIES
Aquest és el tercer any consecutiu del Nit i Tapes que se celebra a Caldes d'Estrac

Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal - setembre 2017Per tercer any consecutiu el Nit i Tapes torna a Caldes la nit del 5 de maig. Estava previst que el Nit i Tapes se celebrès aquest dissabte 14 d'abril però, per la previsió de fortes pluges del proper cap de setmana, s'ha decidit ajornar la cita fins al maig

Després de l’èxit de les edicions anteriors, tornat el Nit i Tapes al Mercat Municipal i tothom està convidat a degustar les tapes més delicioses a partir d’1 euro. 

Des de les 20:30h i fins les 24h de la nit, el Mercat Municipal obrirà les seves portes per oferir les tapes dels comerços de Caldes. El “Tapes i Música” es una iniciativa del Mercat que amb el suport de l’Ajuntament volen donar a conèixer els seus productes en un ambient festiu. Enguany està previst que se celebrin quatre vetllades del “Tapes i Música”, com l’any passat. 

La vetllada anirà acompanyada de la música en directe del DJ Fidel, gràcies a un entarimat que estarà situat al Carreró. 

Aquells comerços que desitgin sumar-se a la festa treient els seus productes al carrer podran fer-ho prèvia notificació a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Des de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament us animem a tots a participar i fer vostra aquesta Nit de Tapes i Música! 

Informació publicada el 12 d'abril de 2018