Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
No et perdis la 26a Exposició de Bonsais
Anima als més petits de la casa a participar al concurs de dibuix infantil que entraran a un sorteig d'una samarreta

cartell_bonsais

L'entitat Amics del Bonsai celebra, com ja és tradicional, l'exposició de Bonsais on es podran veure espècies milenàries. 

L'exposició es podrà visitar de 10h a 14h i de 17h a 20h a la Fabriqueta el dissabte dia 12 i el diumenge dia 13 de maig de 10h a 14h. Joan Puig, president de l'associació ja ha anunciat que a l'interior trobarem els treballs més destacats que han realitzat els membres de l'entitat. Hi haurà arbres autòctons (pruneres, garrofers) i també hi haurà algun arbre japonès d'importació. Com a arbre destacat, la ginkgo biloba, un arbre prehistòric de fulla exòtica.

Durant tot el cap de setmana els infants que ho desitgin podran participar en el concurs de dibuix. Les il·lustracions dels nens i nenes de Caldes sobre els Bonsais es podràn presentar fins al 13 a les 14h del migdia a la Fabriqueta. Els participants entreran en el sorteig d'un obsequi molt especial. 

Paral·lelament, el proper 22 d'abril i en motiu de la Fira d'Entitats que se celebrarà durant tot el matí a l'Esplanada de Can Muntanyà, els Amics del Bonsai faran una demostració oberta a tothom: acondicionar i arrenjar un paissatge de xipresos. 

Coneix més sobre l'entitat Amics del Bonsai:

Entrevista a Joan Puig, president de l'associació Amics del Bonsai [+]

 

Informació publicada el 12 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05