Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Totes les novetats de Patinatge artístic i Handbol

PATINATGE

CAMPIONAT D'ESPANYA DE FIGURES OBLIGATÒRIES 2018 A PALAFRUGELL (7 I 8 d’abril)

campionat_palafrugell_abril_2018La nostra patinadora Daniela María Segura del Clup de Patinatge Artístic de Caldes aconsegueix la tercera posició en el podi i medalla de bronze al campionat d'Espanya celebrat el passat dissabte a Palafrugell. D’aquesta manera, tanca amb un resultat brillant la temporada en el seu primer any a la categoria juvenil com a subcampiona de Barcelona, 3ra en el circuit català i 3ra a l'espanyol. Cal agrair a la seva entrenadora Carla Torrell i a l'entrenadora de Mercedes Sahuquillo la bona feina realitzada.

Durant la segona jornada del Campionat de Figures, una de les nostres patinadores en la categoría cadet, Raquel Jolis Carné aconsegueix la cinquena posició. La patinadora tanca una temporada brillantíssima: subcampiona de Barcelona i campiona de Catalunya en el seu primer any en aquesta categoria. Felicitar també a la seva entrenadora Carla Torrell per la gran feina feta.

Moltes felicitats a totes!

HANDBOL

UN ALTRE GRAN CAP DE SETMANA AMB TRES ÈXITS ESPORTIUS PELS EQUIPS DE HANDBOL CALDES - LLAVANERES:

Un altre gran cap de setmana amb tres èxits, el Sènior de 2a Catalana ja s’ha assegurat el play-off d’ascens a 1a Catalana, el Femení es posa líder del seu grup de Copa i el Sènior Atlètic es posa colíder i segueix en zona d’ascens a 3a.

26aj_roca2a Catalana Masculina: Llavaneres Caldes d’Estrac 24-24 OAR Gràcia B

Feia falta guanyar per assegurar la classificació segura per al “play-off” d’ascens a falta de dues jornades per al final, com a cinquens de grup. Al principio vam trobar un equip sabadellenc molt motivat que va donar com resultat una primera part molt igualada. Però al final de la regona part els de Caldes va aconseguir un punt final que ja va ser suficient per obtenir la classificació.

noies_vilanova

Copa Federació Femenina:  Vilanova del Camí B 22-29 Llavaneres Caldes d’Estrac

Cinquè triomf consecutiu del sènior femení a la Copa Federació, aquest cop a Vilanova del Camí. Una victòria que combinada amb la derrota del Sant Esteve posa a les noies líders del Grup B de Copa.

22aj

4a Catalana: Llavaneres Atlètic 29-23 Banyoles C

L’equip de 4a, l’Atlètic, va aconseguir un nou triomf (tercer seguit) que serveix per mantenir-se en zona d’ascens i ara ja com a co-líders degut a la derrota del Sabadell B.
PARTITS PEL PROPER CAP DE SETMANA: Dissabte 14 i diumenge 15 d'abril

- LLAVANERES

Diumenge 17h, SÈNIOR FEMENÍ vs Pardinyes B

- FORA

Divendres 21:30h, Pardinyes B - SÈNIOR FEMENÍ

Dissabte 10:15h, Canovelles - ALEVÍ ESCOLA HB CALDES ESTRAC

Dissabte 18h, Fornells Júnior - SÈNIOR ATLÈTIC

Diumenge 9:30h, Sant Cugat C - JUVENIL MASCULÍ

Diumenge 12:15h, Parets B - SÈNIOR MASCULÍ

Informació publicada el 13 d'abril de 2018