Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els treballs es podran presentar fins al 20 d'abril a l'OAC

cartell_mostra_literaria_2018Un any mÚs, des de l’└rea de Cultura presentem una nova ediciˇ de la fase local de la Mostra LiterÓria del Maresme i convidem a tothom a participar-hi. Les categories d’enguany son poesia i prosa. Com sempre, la temÓtica Ús lliure, els treballs han de ser individuals, escrits en catalÓ i inŔdits. S’ha de tenir en compte que la data mÓxima de presentaciˇ dels treballs Ús el 20 d'abril a l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ de l'Ajuntament de Caldes.

Desvetllarem quins han estat els guanyadors en un acte que tindrÓ lloc el dissabte 12 de maig a partir de les 18h a la Sala Cultural. L’acte comenšarÓ amb la programaciˇ d’una hora del conte, organitzada per la Biblioteca Can Milans, i a continuaciˇ es farÓ el lliurament de premis, al qual animem tothom a assistir. 


El concurs preveu diferents categories segons l'edat dels participants:


GRUPA1: de6 i7anys

GRUP A2: 8 anys

GRUP B: de 9 a 11 anys

GRUP C: de 12 a 14

GRUP D: de 15 a 18

GRUP E: de 19 a 25 anys

GRUP F: de 26 anys en endavant

Enguany, com a novetat, emmarquem la Mostra LiterÓria dins un Cap de Setmana Literari, on el plat fort serÓ la programaciˇ d’un espectacle literari protagonitzat per la Companyia Mariona Casanovas. L’espectacle Montserrat Roig: paraules d’avui Ús una proposta de prosa musicada a partir de la selecciˇ d’alguns dels articles recollits a Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990- 1991, que contÚ tots els articles que va escriure Montserrat Roig al dari Avui, amb temes recurrents com el feminisme, la justÝcia social, la lluita contra l’oblit, la discriminaciˇ ra- cial, la llengua, la pau... presents al llarg d’aquest mon˛leg que en realitat Ús un diÓleg, perquŔ les paraules de Roig interpelĚlen encara el p˙blic, el lector. 

Les entrades per gaudir d’aquest espectacle, programat dins el Cicle d’Arts EscŔniques i Musicals de Caldes –Cal- derart– es podran comprar el mateix dia, just 1 hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu de les entrades Ús de 3€. 

Des de l’└rea de Cultura volem agrair especialment la col- laboraciˇ de l’Escola Sagrada FamÝlia i l’Escola Bressol Municipal, tan implicades com nosaltres en el foment de la lectura, l’escriptura i la creativitat entre els infants i els joves. 

Agra´m tambÚ especialment la colĚlaboraciˇ de la Biblioteca Municipal Can Milans i de l’Associaciˇ Amics del Teatre pel seu suport en l’organitzaciˇ i foment de la cultura i les arts en el municipi. 

Consulta les bases:

bases_mostra_literaria_2018

bases_mostra_literaria_2018

Fitxer: Bases_de_la_XXXV_Mostra_Literaria_del_Maresme___Caldes_d_Estrac_2018_Fase_Local.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 3
Mida: 916,09 kB

Informaciˇ publicada el 16 d'abril de 2018