Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es tornen a detectar pràctiques abusives i actes d´incivisme que afecten la butxaca de tots els caldencs i caldenques

incivisme2

incivisme1

Durant els mesos de gener, febrer i març, tant la Brigada Municipal com la Policia Local han detectat diferents danys en el mobiliari urbà de Caldes d’Estrac fruit de diferents actes de vandalisme com és el cas d’excrements de gos al carrer, el robatori de cargols de les rodes dels vehicles de la brigada de neteja i l’incorrecte llançament de les escombraries que sovint envaeix la via pública. 

Davant les pràctiques abusives per part dels propietaris de gossos que no recullen els excrements, i d’acord amb les ordenances municipals, ja s’estan aplicant sancions per aquesta infracció. 

incivisme5

Des de la Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública tornem a insistir i fem una crida al civisme a tots els ciutadans, “Els desperfectes en el mobiliari urbà o el mal ús dels serveis públics minven el pressu- post municipal, i ho hem de pagar entre tots, havent de renunciar a altres iniciatives” ha explicat el regidor de Via Pública i Serveis Urbans, Joan Baró. En aquest sentit, la Regidoria informa que buidar grans quantitats de mobiliari a la via pública sense autorització està prohibit. “Fa poc uns veïns van buidar 700kg de mobiliari als contenidors sense previ avís i recollir tot això ens toca a la butxaca de tots. Hi ha mecanismes i equipaments especialitzats per llançar aquest tipus de brossa”, comenta Baró. Des de la Regidoria també es vol recordar la necessitat de plegar el cartró per tal d’economitzar l’espai als contenidors. 

La Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Caldes fa una crida a tothom que presenciï fets de vandalisme, ho denunciï a la Policia Local, perquè pugui actuar el més ràpid possible. 

incivisme4Paral·lelament, des de l’Àrea de Serveis Urbans s’informa que s’està seguint el protocol de neteja dels contenidors, que es fa periòdicament. 

Informació publicada el 18 d'abril de 2018