Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Jornada de Networking a Sant Vicenç de Montalt
La jornada té com a objectiu connectar professionals amb empreses

networkingDes de la Regidoria d'Acció Social, Atenció a les persones i Ocupació de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac organitzem, juntament amb el municipi de Sant Vicenç de Montalt, una jornada de Networking professional el dia 11 de maig adreçada a empreses del sector de l’hostaleria ubicades al municipi i a persones que estan en procés de recerca de feina. La jornada tindrà lloc al centre cívic El Gorg de Sant Vicenç.

El Networking professional és una metodologia que promou un punt de trobada entre empreses i professionals. Es tracta d’un espai on els/les professionals en procés de recerca de feina  presenten a les diferents empreses la seva candidatura, donant a conèixer els seus coneixements professionals, capacitats, habilitats i aptituds així com la seva experiència laboral i formació especialitzada.

Les empreses participants podreu conèixer diferents professionals en un espai de temps breu i de forma personalitzada (cambrers/es de sala i barra, cuiners i ajudants de cuina, marmitons, netejadors/es, encarregats de sala o altres) que podran cobrir les vostres necessiats de personal per a la campanya d’estiu o a més llarg termini.

La sessió serà totalment gratuïta i no implica cap mena de compromís de les empreses envers a les persones candidates participants.

Si sou empresaris/es del sector hostaleria i voleu participar-hi o rebre més informació, us podeu posar en contacte amb la Marta Rosario del Servei Local d'Ocupació a ocupacio@caldetes.cat o al telèfon: 93/7911542

Jornada de Networking professional

Dia: divendres 11 de maig 2018

Horari: 9.30h a 11.30h

Lloc: Centre Cívic El Gorg – Aula 2 de Sant Vicenç de Montalt

Informació publicada el 18 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05