Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La primera ediciķ d'Aqua Calida posa l'accent en el benestar, la salut i la sostenibilitat
El 10 i 11 de juny el municipi va reunir experts, empresaris i institucions innovadores en el foment d´un estil de vida saludable i respectuķs amb el medi ambient.

Fira Aqua Calida 2017

Caldes d’Estrac culmina la que ha estat la primera bio-fira Aqua Calida amb una āmplia programaciķ que  ha atret a visitants del maresme i de diferents punts de la província de Barcelona. El passat cap de setmana del 10 i 11 de juny, el municipi es va convertir en punt de trobada del termalisme de Catalunya i d’iniciatives, emprenedories i activitats orientades a promocionar un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat. També va ser una proposta lúdica per a tots els públics amb espectacles sobre la nostra histōria i on no hi va faltar una gastronomia de qualitat.

Fira Aqua Calida 2017

Més de 30 expositors van omplir el centre del municipi, des del Mercat Municipal fins la plaįa de la Vila. A més a més, des de l’obertura de la fira, a les 16h del dissabte, fins el seu tancament, a les 14h del diumenge, es van dur a terme diferents activitats pensades per famílies, joves, grans i petits, amb certa inquietud per acostar-se al mķn bio. 

Fira Aqua Calida 2017Disciplines com el ioga, el tai-txi, el pilates, l’aikido i el reiki van estar presents a la bio-fira amb sessions de grup i demostracions obertes a tothom qui volgués cončixer els beneficis que aporten a la vida quotidiana. Cal destacar la demostraciķ realitzada des de l’Associaciķ Aikido de Caldes d’Estrac, així com les sessions de reiki a cārrec d’Espai Silenci, les classes d’estirament i consciencia corporal de Jon Ayúcar, o les conferčncies  a cārrec de Jaume Galleguet i Āngels Bueno sobre el tai-txi, i de Sandra Campos, sobre el reiki.

Fira Aqua Calida 2017Així, un altre dels reclams de la fira ha estat el cicle de conferčncies, on també hem pogut gaudir de l’experičncia de diferents experts com Sebastien Magniny, naturōpata de Terrapia, Oriol Arnal, de la Fundaciķ Aqua Maris, o Griselda Marfā, que va parlar de la dieta mediterrānia. El cicle de conferčncies es va tancar amb el col•loqui , “Experičncies biocivilitzatōries”, coordinada i moderada per l’associaciķ Imago Catalunya, delegaciķ Caldes d’Estrac on van participar: Cristian Sunier, de Som Energia, Arnau Vilardell, de Som Mobilitat, Dolors Guillen, la regidora de Promociķ Econōmica de l’Ajuntament de Matarķ, i Ōscar Barķ, regidor de Promociķ Econōmica i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Fira Aqua Calida 2017Segons Ōscar Barķ: “ha estat un cap de setmana molt intens i valorem positivament el resultat de la fira, on hem de destacar la implicaciķ de veīns, veīnes i entitats de Caldes que l’han fet possible, així com dels organitzadors.” Ōscar Barķ ha anunciat també que després d’aquesta primera aposta ja s’estā treballant per a una segona ediciķ que tindrā lloc el proper 2018. D'altra banda des de l'Ajuntament també es vol destacar la bona feina que ha fet la empresa CatPatrimoni, a la que es va encarregar la coordinaciķ de la fira, i la implicaciķ de Sandra Campos, d'IMAGO Catalunya Delegaciķ Caldes d'Estrac. 

Informaciķ publicada el 26 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05