Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Totes les novetats de Handbol

Repassem el cap de setmana de l'Handbol Llavaneres-Caldes d'Estrac, destacant que el Sènior Atlètic segueix guanyant i es manté en posicions d'ascens a 3a a dues jornades pel final. Les noies no van jugar però tot i això segueixen líders de la Copa.

LES CRÒNIQUES:

L’Atlètic segueix co-líder

seniorhandbol4a Catalana: Llavaneres Atlètic 36-31 Vilablareix

l’equip llavanerenc va començar fort (11-5) i això va permetre anar controlant el partit. Al descans el marcador estava en 18-16.A la represa la diferència es va moure entre els 2 i els 6 gols i es va acabar guanyant sense patir massa.

2a Catalana Masculina: Llavaneres Caldes d’Estrac 26-32 Sant Esteve Palautordera B

amb moltes baixes (només hi havia 6 jugadors del primer equip) va perdre davant un equip que tampoc s’hi jugava res.

A la primera part el nostre equip no va defensar i al descans el domini visitant era clar (14-19). A la represa es va millorar en defensa, però no es van arribar a tenir mai opcions de remuntada.

Juvenil 2a Catalana: Llavaneres Caldes d’Estrac 20-34 Rubí

Aleví CEVO: Franqueses 12-4 HB Escola Caldes d’Estrac

I aquest cap de setmana?

20180428FASE D'ASCENS A 1A CATALANA A LLAVANERES

Aquest cap de setmana el primer equip masculí juga el partit d'anada de la primera eliminatòria d'ascens.

Dissabte a les 16h ens visita un gran equip, filial d'un equip de 1a Estatal com és el Sant Esteve Sesrovires.