Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La qualitat dels productes, la música i una bona organització van afavorir l'èxit de la vetllada

nititapes_maig

nititapes_maigEl Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat aquest 2018 amb molta força.  La iniciativa, impulsada des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i que va arrancar l'estiu del 2016, va ser amb èxit de públic en la seva sisena edició celebrada el passat 5 de maig. Tres anys consecutius d'una nit on la música i la gastronomia de Caldes han brillat com els grans protagonistes.

nittapes_maigA les 20.30h el Mercat Municipal de Caldes va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que la música del Dj Fidel amenitzava la vetllada des d'un entarimat situat al carreró. De fet, el nit de música i Tapes és un espai que es va crear amb l'objectiu de donar a conèixer també els músics de Caldes i els voltants.


nititapes_maigEn total han estat 6 comerços de Caldes, 5 dels quals eren les parades del Mercat, que han unit esforços per oferir una nit plena d'animació al municipi assolint l'objectiu de donar a conèixer el comerç de proximitat i els seus productes de qualitat: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra i Soletico.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha destacat la bona organització i entesa entre tots els que han col•laborat per dur a terme una iniciativa que suposa un aparador i un impuls pel comerç del municipi. Ara només cal esperar a la següent edició del nit de tapes que tindrà lloc el proper mes de juny.

Mira totes les fotografies [+]

Informació publicada el 7 de maig de 2018