Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Tot a punt per celebrar el Cap de Setmana Literari a Caldes d'Estrac
El plat fort serā l'espectacle literari “Montserrat Roig: Paraules d´Avui” el proper diumenge 13 de maig a la Sala Cultural

montserrat_roigEnguany, com a novetat, l’Ārea de Cultura emmarca la XXXV Mostra Literāria dins un Cap de Setmana Literari, on el plat fort serā la programaciķ d’un espectacle literari protagonitzat per la Companyia Mariona Casanovas el diumenge 13 de maig a les 7 de la tarda a la Sala Cultural.

L’espectacle Montserrat Roig: paraules d’avui és una proposta de prosa musicada a partir de la selecciķ d’alguns dels articles recollits a Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990- 1991, que conté tots els articles que va escriure Montserrat Roig al dari Avui, amb temes recurrents com el feminisme, la justícia social, la lluita contra l’oblit, la discriminaciķ racial, la llengua, la pau... presents al llarg d’aquest monōleg que en realitat és un diāleg, perquč les paraules de Roig interpelˇlen encara el públic, el lector. 

Les entrades per gaudir d’aquest espectacle, programat dins el Cicle d’Arts Escčniques i Musicals de Caldes –CALDERART– es podran comprar el mateix dia, just 1 hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu de les entrades és de 3€

El dissabte 12 de maig es desvetllarā quins han estat els guanyadors de la Mostra Literāria en un acte que tindrā lloc a partir de les 18h a la Sala Cultural. L’acte comenįarā amb la programaciķ d’una hora del conte, organitzada per la Biblioteca Can Milans, i a continuaciķ es farā el lliurament de premis, al qual animem tothom a assistir. 

Des de l’Ārea de Cultura volem agrair especialment la colˇlaboraciķ de l’Escola Sagrada Família i l’Escola Bressol Municipal, tan implicades com nosaltres en el foment de la lectura, l’escriptura i la creativitat entre els infants i els joves. 

Agraīm també especialment la colˇlaboraciķ de la Biblioteca Municipal Can Milans i de l’Associaciķ Amics del Teatre pel seu suport en l’organitzaciķ i foment de la cultura i les arts en el municipi. 


Informaciķ publicada el 8 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05