Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El plat fort serÓ l'espectacle literari “Montserrat Roig: Paraules d┤Avui” el proper diumenge 13 de maig a la Sala Cultural

montserrat_roigEnguany, com a novetat, l’└rea de Cultura emmarca la XXXV Mostra LiterÓria dins un Cap de Setmana Literari, on el plat fort serÓ la programaciˇ d’un espectacle literari protagonitzat per la Companyia Mariona Casanovas el diumenge 13 de maig a les 7 de la tarda a la Sala Cultural.

L’espectacle Montserrat Roig: paraules d’avui Ús una proposta de prosa musicada a partir de la selecciˇ d’alguns dels articles recollits a Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990- 1991, que contÚ tots els articles que va escriure Montserrat Roig al dari Avui, amb temes recurrents com el feminisme, la justÝcia social, la lluita contra l’oblit, la discriminaciˇ racial, la llengua, la pau... presents al llarg d’aquest mon˛leg que en realitat Ús un diÓleg, perquŔ les paraules de Roig interpelĚlen encara el p˙blic, el lector. 

Les entrades per gaudir d’aquest espectacle, programat dins el Cicle d’Arts EscŔniques i Musicals de Caldes –CALDERART– es podran comprar el mateix dia, just 1 hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu de les entrades Ús de 3€

El dissabte 12 de maig es desvetllarÓ quins han estat els guanyadors de la Mostra LiterÓria en un acte que tindrÓ lloc a partir de les 18h a la Sala Cultural. L’acte comenšarÓ amb la programaciˇ d’una hora del conte, organitzada per la Biblioteca Can Milans, i a continuaciˇ es farÓ el lliurament de premis, al qual animem tothom a assistir. 

Des de l’└rea de Cultura volem agrair especialment la colĚlaboraciˇ de l’Escola Sagrada FamÝlia i l’Escola Bressol Municipal, tan implicades com nosaltres en el foment de la lectura, l’escriptura i la creativitat entre els infants i els joves. 

Agra´m tambÚ especialment la colĚlaboraciˇ de la Biblioteca Municipal Can Milans i de l’Associaciˇ Amics del Teatre pel seu suport en l’organitzaciˇ i foment de la cultura i les arts en el municipi. 


Informaciˇ publicada el 8 de maig de 2018