Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Diumenge, 27 de maig de 2018  -  12 h migdia
Dinar popular en acabar la passejada a l'Esplanada Can Muntanyŕ.

bicicletada_popularLes pluges i el mal temps van obligar a anulˇlar la bicicletada popular que estava previst celebrar el passat 6 de maig. La cita finalment tindrŕ lloc el proper diumenge 27 de maig a partir de les 12h. El punt de sortida i d’arribada serŕ l’esplanada de Can Muntanyŕ i també recorrerŕ el passeig dels anglesos. Els alumnes de primŕria de l’Escola Sagrada Familia que ho desitgin podran comptar amb patrocinadors per tal de poder recaptar fons per l’associació Caldes pels Animals. Els nens i nenes hauran d’omplir una fitxa amb el seu nom i el dels seus patrocinadors (pares, mares, avis, tiets, germans, amics…) que es segellarŕ quan finalitzin el recorregut de la passejada.

En acabat, es farŕ un dinar popular a l'esplanada de Can Muntanyŕ, on hi haurŕ taules i cadires. Els veďns que hi vulguin participar només hauran d'encarregar-se de portar el seu propi menjar i beguda.

Cal destacar que els alumnes de l'escola faran balls i actuacions per amenitzar la jornda, i a més, hi haurŕ un punt de venda de postres i també de llibres i joguines. Tots els diners que es recullin aniran destinats a la mateixa associació, Caldes pels animals. 

Lloc: Esplanada Can Muntanyŕ
Durada: Tot el matí
Ho organitza: AMPA de l'Escola Sagrada Familia
Preu: La voluntat
Tipus d'acte: Esports, Infantils