Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Segueix els esports de Caldes
Totes les novetats de Patinatge artístic i Handbol

PATINATGE ARTÍSTIC

CRÒNICA DEL DISSABTE 12 I DIUMENGE 13 DE MAIG

Carla_estric

Durant tota la setmana hem tingut a la nostra patinadora Sénior, Carla Escrich, representant a la Federació Espanyola i al Club en la Copa Alemana que s’ha celebrat a Friburgo. Després d'una actuació espectacular en el programa curt, sense cap errada, va assolir una merescudíssima segona posició.

patinadoraDurant el Campionat de Barcelona Juvenil B celebrat a Sant Vicenç de Torello, la nostra patinadora Paula Martin ens ha representat.

Les més petites del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac ens han representat al Trofeu Ciutat de Mollet. Cal destacar les següents classificacions: Meritxell Miralles 2a. posició en Iniciació A, Berta Pla 2a. posició en Iniciació D Menors, Paula Ruiz  3a. posició Iniciació D Majors, Paula Profumo 4rta posició en Iniciació PreB Majors, Laia Pamies 9ena posició en Iniciació D Majors, Lucia Mas de Xaxas 6ena posició en Iniciació PreB Majors, Meritxell Gonzalez 4rta posició en Iniciació PreA i Paula Iglesias 1a posició  a la més elegant en Iniciació A.

I aquest cap de setmana Dissabte 19 i diumenge 20 de maig?

Carla Escrich competirà a Parets en el Campiomat de Barcelona en categoria Sènior. Dissabte 19 de maig, amb el seu disc curt i diumenge 20 de maig, amb el llarg.

Les noies del grup petit de xou es desplacen a Burgos on dissabte 19 de maig participaran en el IX trofeu Cid Campeador. Ho faran amb el seu ball “Fràgil Llibertat”.

Ainara Pino, Laia Molons i Paula Iglesias tenen proves de nivell en categoria certificat de Solo Dance i Laura Méndez en categoria B.

HANDBOL

CRÒNICA DEL DISSABTE 12 I DIUMENGE 13 DE MAIG

atlètic_handbol

EL SÈNIOR ATLÈTIC PUJA A 3A CATALANA!

Papiol 24-30 Llavaneres Caldes d’Estrac Atlètic

El passat diumenge 13 de maig a la tarda el Sènior Atlètic va tancar la temporada aconseguint l'ascens a 3a Catalana Masculina, en una igualadísssima competició que no es va resoldre fins la darrera jornada i amb tres equips empatats a punts. D'aquesta manera la temporada vinent tindrem el Sènior A a 2a Catalana i el Sènior Atlètic a 3a!

femeni_handbolEL FEMENÍ S'ACOSTA A LES SEMIFINALS DE COPA

JH La Llagosta 18-23 Llavaneres Caldes d’Estrac

El Sènior Femení va guanyar aquest dissabte de 5 gols a la Llagosta, en l'anada fora de casa dels Quarts de Final de Copa. La setmana vinent buscarà l'accés a les terceres semifinals en tres anys, d'una competició que vam guanyar fa dues temporades.




Altres resultats:


JUVENIL MASC 21-31 Pardinyes

Pardinyes 36-19 JUVENIL MASC.

Papiol - SÈNIOR ATLÈTIC

La Llagosta 18-23 SÈNIOR FEMENÍ

ALEVÍ HB ESCOLA, ajornat

I aquest cap de setmana Dissabte 19 i diumenge 20 de maig?

A Caldes d'Estrac

Dissabte 16h, JUVENIL MASC - Igualada

A Sant Andreu de Llavaneres

Diumenge 18h, SÈNIOR FEMENÍ - JH Llagosta

FORA DE CASA

Dissabte 10h, Montornès - ALEVÍ HB CALDES D'ESTRAC

Informació publicada el 18 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05