Segueix els esports de Caldes
No et perdis les novetats de Patinatge Artístic i de Handbol

HANDBOL

El Sènior Femení de Handbol passa, patint, a semis de la Copa Federació

senior_femeníLes noies, entrenades per Bernat Batlle, van patir molt davant d’un lluitador Joventut Handbol La Llagosta que ens va guanyar per quatre punts (23-27), però que finalment es va quedar a un gol per donar la volta a la classificació. Va ser una tornada de quarts de final vibrant i decidida amb un gol in-extremis de la Júlia que va provocar el deliri al Pavelló de Llavaneres.

Aquest diumenge a les 12h l’equip sènior femení de Handbol jugarà l'anada de les semifinals a Llavaneres, davant l’equip de Handbol Cerdanyola

PATINATGE ARTÍSTIC

El grup de xou del CPA de Caldes d’Estrac, campió en el IX Trofeu CID EMPERADOR

Cid_campeador_noies_xouEl passat cap de setmana el grup de xou de la categoria "Grup Petit" del CPA Caldes d'Estrac es va desplaçar a la ciutat de Burgos per participar al IX Trofeu Cid Campeador,  organitzat pel Club de Patinatge "Ciudad de Burgos". Amb la coreografia "Fràgil Llibertat" i dirigides per la seva entrenadora Gemma Espasa, les patinadores van fer una brillant execució, plena de força i expressivitat, aconseguint la medalla d'or del campionat. El bon nivell assolit pel grup  i la vistositat del seu vestuari van portar a les patinadores del CPA Caldes d' Estrac a aixecar la copa de campiones del Trofeu, demostrant una vegada més que l'esforç i el bon treball té recompensa.

Informació publicada el 25 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter