Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de maig i juny
L'Editorial

portada_253Encetem el juny amb il·lusió amb la 2a edició de la nostra bio-fira Aqua Calida durant el primer cap de setmana. Des de l’equip de govern n’estem orgullosos pels valors que representa i la gran col·laboració d’associacions, empreses i particulars de Caldes així com d’arreu. En aquest butlletí trobareu detalls sobre els eixos de la fira i l’extensa programació preparada per a grans i petits. 

Ens sentim igual d’orgullosos i agraïts per la implicació de molts caldencs en el pro-cés de recuperació del Parc Can Muntanyà que recentment hem reobert després que la plaga del Tomicus fes estralls, causant la destrucció de quasi la meitat dels pins, i es necessitessin laborioses actuacions per a poder reobrir-lo novament al públic. La segona edició del Festival de música intercultural “Tots som indígenes” ha co- incidit enguany amb aquesta reobertura, donant-nos una injecció d’optimisme en aquesta nova etapa del Parc. 

Tot i quedar encara molta feina per fer, recordem aquí les causes del seu tancament i hi podreu trobar detalls de les actuacions realitzades i planificades per al futur, tant immediat com a llarg termini, fruit de la creació d’una taula de treball formada per professionals, partits polítics i associacions caldenques interessades. Volem posar en valor també l’espectacular feina dels joves que hi estan treballant, dins el programa “Fent camins”. De la mateixa manera, els joves són els protagonistes dels propers cursos ocupacionals que hem organitzat. Ells són gran part del futur de Caldes i de les nostres associacions i entitats. Aquestes últimes van tenir la seva particular fira la vigília de Sant Jordi, com ja comença a ser tradicional després d’aquesta tercera edició. Totes les entitats no només hi van tenir presència sinó que van participar-hi de forma excepcional. Elles són l’essència de Caldes i des d’aquí també volem mos- trar-vos el nostre agraïment. 

No podem deixar de dedicar unes paraules, encara que sigui breument, a la situació delicada del nostre país i al permanent compromís del consistori per a seguir treba- llant pels drets democràtics de tots.
Tenim una agenda intensa per als pròxims mesos. Trobareu tota la informació a la secció de l’agenda. Ens manca espai per a comentar-ho tot, però no podem deixar de citar l’esperat Festival de Poesia I + que organitza anualment la Fundació Palau i del que ben aviat en podreu conèixer la programació. 

Ja fa olor d’estiu. Desitgem que gaudiu d’una bona entrada a la nova estació amb una fantàstica revetlla popular de Sant Joan, i una millor temporada de platja. I aprofitem per fer-vos saber que hem estat guardonats per primer cop amb dues banderes blaves per la qualitat de les nostres platges! 

Que tingueu tots un bon estiu! 

Descarregar el butlletí municipal Portada:

Portada 253

Portada 253

Fitxer: Portada_253__xweb_.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4,84 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra i Món sà.

Informació publicada el 4 de juny de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05