Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
AGENDA
Diumenge, 15 de juliol de 2018  -  6 h tarda
FESTIVAL POESIA I +, DEL 5 AL 15 DE JULIOL

concert_paraules18 h. Josep Pedrals i Gerard Valverde 

Lloc: Fundaciķ Palau. Sala Antoni Artigues 

El concert de les paraules és una performance počtica audiovisual dirigida a tots els públics. Josep Pedrals, el mestre de cerimōnies i conductor d’aquest concert, ens fa viatjar a través de paisatges sonors i visuals, en quč la seva veu es transforma en ilˇlustracions abstractes. 

Els textos generen una resposta interactiva en directe a través de l’anālisi informātic de la veu del poeta: grācies a Gerard Valverde i un software ideat per Playmodes, les paraules de Pedrals esdevenen composicions tipogrāfiques, pinzellades expressionistes o pintures de geometria abstracta en un viatge a través de les relacions entre el llenguatge, la forma i el color. 

Una bona oportunitat per deixar-se endur pels versos imprevisibles de Pedrals i veure en família com es poden transformar en imatges. 

Entrada lliure 

19.30 h. Miriam Reyes Aquí estoy 

Lloc: Fundaciķ Palau. Sala Antoni Artigues 

Aquí estoy és un videorecital en quč Miriam Reyes utilitza com a punt de partida poemes del llibre Haz lo que te digo per plantejar un recorregut ple d’interrogacions pels diferents estadis comunicatius d’una relaciķ amorosa. 

L’audiovisual esdevé una altra escriptura del poema, un artefacte diferent que entra en relaciķ directa amb el cos i la veu en escena. L’aquí del qual es parla fluctua entre dintre i fora de la pantalla. 

Miriam Reyes, una de les grans veus actuals de la poesia en castellā, ha publicat fins ara els llibres Espejo negro, Bella durmiente, Desalojos, Haz lo que te digo i Prensado en frío, a banda de traduir poetes com Dolors Miquel. 

Des de l’any 2001 experimenta amb l’escriptura audiovisual i el recital multimčdia. 

Entrada lliure 

ferran_palau21 h. Ferran Palau El Petit de Cal Eril DJ Diego Armando 

Lloc: Parc de Can Muntanyā 

Tanquem la 13a ediciķ del Poesia i + amb una nit de pop metafísic que promet ser memorable. Es tracta d’un programa doble difícil de veure i que parteix d’una gran complicitat entre Ferran Palau i Joan Pons, al capdavant d’El Petit de Cal Eril. 

Tot just tancada la māgica gira de La forįa, sense temps ni per agafar aire, El Petit de Cal Eril torna aquest 2018 amb un nou disc que, de fet, en sķn tres. 

El disc triangular s’ha produīt, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs en quč ha estat clau el treball conjunt de tota banda, formada per Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (bateria) i Joan Pons (veu i guitarra). 

Pren el relleu a cinc discos singulars i excelˇlents —Per quč es grillen les patates (2007), I les sargantanes al sol (2009), Vol i dol (2010), La figura del buit (2013) i La forįa (2016)— i 

obre la porta d’alguna cosa estranya, inexplicable, el que ja molts anomenen pop metafísic. 

Ferran Palau, per la seva banda, ha publicat aquest any Blanc després d’haver publicat també en solitari el ja enyorat Santa ferida (2015). Ha estat de nou enregistrat i produīt pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas. En directe, el defensen — de meravella, com en la darrera gira, que ja va passar pel Poesia i +— en Joan Pons (El Petit de Cal Eril), en Dani Comas i en Jordi Matas. Així doncs, a l’escenari de Can Muntanyā veurem com músics van passant d’un grup a l’altre. 

En paraules de Palau, Blanc estā directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clāssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau: una veu profunda, una mirada introspectiva, una gran calidesa musical i uns textos que captiven des de la primera sílˇlaba. 

Entrada: 15 euros 

Lloc: Fundaciķ Palau i Parc Can Muntanyā
Adreįa: La Riera, 54
Ho organitza: Fundaciķ Palau
Preu: Gratis, gratis i 15 euros
Tipus d'acte: Mostra, Literatura, Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05