Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'ofrena a la Mare de Déu, la missa, el ball de sardanes i el dinar van ser els actes principals de la celebració

sardanes

trobadaMés de 150 persones, entre membres de l'agrupació de pensionistes, familiars i veïns de Caldes d'Estrac, es van aplegar el passat diumenge 10 de juny per celebrar la festa anual de l’Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat que aquest 2018 arriba al 33è aniversari.

La jornada es va iniciar al matí, a la capella del Carme, on es va celebrar la missa amb acompanyament d’organista i cants, i es va lliurar l’ofrena a la Mare de Déu.

obsequiA les 12h tots els assistents es van dirigir al parc Joan Maragall per participar a la ballada de sardanes amb la cobla Canigó. La trobada va continuar al restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt, on es va celebrar un aperitiu i un dinar que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou. Durant els parlaments es va felicitar a l’Angelina Riera i a l’Esteve Torrentó, que van rebre un obsequi de la Junta Directiva per ser els socis més grans de l’Agrupació. Quim Noya, gerent de l’Agrupació de Pensionistes, va aprofitar el seu parlament per animar als membres de l’Agrupació a entrar a fomar part de la Junta, actualment sense president. 

 

Per als més engrescats, la festa va continuar amb ball i música en viu, fins ben entrada la tarda.

Informació publicada el 18 de juny de 2018