Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El torneig absolut se celebrarà aquest dissabte 30 de juny i el torneig base tindrà lloc dissabte 7 de juliol a Caldes d'Estrac

Maresme_weekTorna per cinquè any el Torneig Maresme Week. Després del gran èxit de la quarta edició a Caldes d’Estrac, la platja Tres Micos repeteix com a principal escenari per tornar a gaudir d’un torneig que assegura espectacle i diversió.

El dissabte 30 de juny al matí es donarà el tret de sortida a la 5ena Edició de la Maresme Week, la setmana de l’handbol platja al Maresme. Aquest és el quart any que aquest esdeveniment esportiu se celebra a Caldes d’Estrac, on repeteix després de tres edicions exitoses.

L’edició d’enguany serà del 30 de juny al 7 de juliol. El dissabte 30 se celebra el 5è Torneig Maresme Week en categoria absoluta i el divendres 6 a Calella i el dissabte 7 de juliol a Caldes se celebrarà en la seva versió de Base.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Club Handbol Llavaneres Maresme i el Club Handbol Calella amb el col•laboració entre d’altres dels Ajuntaments de Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, i el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Handbol.

Més informació: http://week.chllavaneres.cat

Informació publicada el 22 de juny de 2018