Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La fotografia, una eina de reflexiķ personal pels joves de Caldes d'Estrac
El curs de fotografia promogut per l'Ārea de Joventut de l'Ajuntament culmina amb una exposiciķ que es podrā veure fins al 30 de juny a la Fabriqueta

expo_fotoCinc jornades d'un curs fet des de l'Espai Jove de Caldes d'Estrac han servit perquč cinc joves de Caldes d'entre 13 i 15 anys aprenguin les bases de la fotografia. El resultat d'aquesta feina, l'exposiciķ de fotografia "Del selfie al retrat" que té lloc a la Fabriqueta des del 27 fins al 30 de juny.

expo_fotoEl 27 de juny a la Fabriqueta, David Salvā, regidor de Cultura i Joventut, va presentar l'exposiciķ de fotografia i va aprofitar per explicar la feina que es fa des de l'Espai Jove i tots els recursos que s'ofereix als joves de Caldes d'Estrac. Després Roser Alsina, dinamitzadora Juvenil de Caldes, va agraīr a les autčntiques protagonistes de l'Exposiciķ, les participants del curs de fotografia, la seva implicaciķ en el curs. "S'han atrevit a jugar amb la cāmera i han posat tot de la seva part per obtenir uns resultats molt bons", va dir. En acabat, i un cop la Marta Huertas, fotōgrafa professional i professora del curs de fotografia, valorés molt positivament la feina de les joves i la qualitat de les fotografies obtingudes, les cinc protagonistes van iniciar la visita guiada per l'exposiciķ.

Amb l'ajuda de la seva professora i la dinamitzadora juvenil, les noies van anar explicant una per una el concepte i el treball que hi ha darrere de cada fotografia exposada.

making_offDe fet, i tal i com explica Alzina, aquest curs no només tracta sobre les tčcniques fotogrāfiques també "tracta sobre l'autoconeixement i la reflexiķ personal". Per fer una bona fotografia no només és necessari disposar d'una bona cāmera i d'una bona model. "La idea és donar'ls-hi els recursos suficients per passar del selfie, una fotografia más instantānea i menys pensada, al retrat, una fotografia amb més profunditat i evolucionada", afirma Alsina. I es que l'objectiu del curs era que les joves entenguessin  la fotografia com una eina d'expressiķ i coneixement d'un mateix. 

Durant el curs les participants han hagut de treballar en tots els aspectes que requereix una fotografia professional: la localitzaciķ d'exteriors, el maquillatge, l'estilisme, la direcciķ i el 'making off'. Sota la supervisiķ de Marta Huertas, cadascuna d'elles han anat desenvolupany tots els rols possibles que implica una bona fotografia. "Han fet de model, han ajudat a ilˇluminar, han dirigit, han buscat les millors localitzacions de Caldes...", conclou Alsina. 

Fins al 30 de juny, encara hi ha temps per visitar l'exposiciķ. Val la pena!

Informaciķ publicada el 29 de juny de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05