Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Carla Escrich, de Caldes d'Estrac, es proclama campiona d'Espanya en la categoria Sènior de Patinatge Artístic
Escrich és patinadora del Club de Patinatge Artístic de Caldes d'Estrac

Carla_escrich_campionaEspanyaEl passat dissabte 30 de juny es va posar el punt i final al XXVI Campionat d’Espanya junior i sènior de patinaje artístic. La competició, que es va celebrar al Palau d’Esports de Riazor, a la Corunya, va coronar a Carla Escrich, de Caldes d’Estrac, en categoria sènior com a nova campiona d’Espanya.

Un gran programa llarg li va permetre revalidar la primera posició provisional, que havia aconseguit el divendres després del programa curt, proclamant-se així campiona amb un total de 347,600 punts. Carla Escrich ha sumat 20,600 punts més que la subcampiona Noemí Isla (P.A. Cadí). La medalla de bronze ha sigut per Sara Castillo (C.P. Parets).

El campionat d’Espanya ha estat la penúltima competició nacional abans del Campionat d’Europa que se celebrarà del 31 d’agost al 8 de setembre a Les Azores (Portugal).


Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac volem felicitar a la patinadora, al seu entrenador, Albert Trilla i al Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac per aquest magnífic resultat i per tota la feina feta durant la temporada.

Informació publicada el 2 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05