Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Ja son tres anys consecutius d'una nit on la música i la gastronomia de Caldes han brillat com els grans protagonistes.

nit_tapes_agostEl Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat aquest 2018 amb molta força. La iniciativa, impulsada des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i que va arrancar l'estiu del 2016, ha tornat a resultar un èxit de públic en la seva vuitena edició celebrada el passat 18 d'agost. 

nit_tapes_agostA les 20.30h el Mercat Municipal de Caldes va obrir les portes, guarnit per l'ocasió i amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre que la música del Dj amenitzava la vetllada des d'un entarimat situat al carreró. De fet, el nit de música i Tapes és un espai que es va crear amb l'objectiu de donar a conèixer també els músics de Caldes i els voltants.

nit_tapes_agostEn total han estat 6 comerços de Caldes, 5 dels quals eren les parades del Mercat, que han unit esforços per oferir una nit plena d'animació al municipi assolint l'objectiu de donar a conèixer el comerç de proximitat i els seus productes de qualitat: Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra i Soletico. El públic assistent, veïns de Caldes d'Estrac i d'altres poblacions de la comarca, van poder degustar tapes de tota mena. Hi havia des de marisc fins a pastissos artesans passant per un bon plat de cargols a la llauna. Totes les tapes eren per llepar-se'n els dits. I es que el Nit i tapes no deixa de ser una demostració de la bona cuina i dels productes de qualitat que es troben a Caldes d'Estrac.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha destacat la bona organització i entesa entre tots els que han col•laborat per dur a terme una iniciativa que suposa un aparador i un impuls pel comerç del municipi. Ara només cal esperar a la següent edició del nit de tapes que tindrà lloc el proper mes d'octubre.

Informació publicada el 21 d'agost de 2018