quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Miquel Barcelķ pinta en directe acompanyat de Pascal Comelade al 'Poesia i +'
La Pčrgola de Can Muntanya de Caldes d'Estrac ha estat l'esceneri de luxe per un dels plats forts del Festival de Poesia que organitza la Fundaciķ Palau

miquel_barcelo

miquel_barcelo"Palau ens ha ensenyat a viure amb profunditat i també ens ha mostrat la dificultat del poema". Entre versos d'Eduard Escofet i canįons de Maria del Mar Bonet, Vicenį Altaiķ, escriptor i admirador de Palau i Fabre, compartia, d'aquesta manera, les lliįons que havia aprčs de Palau amb les més de 300 persones que es van reunir el passat divendres 6 de juliol a la Pčrgola de Can Muntanyā.

vicenį_altaioVicenį Altaiķ i Biel Mesquida, poeta mallorquí i amic també de Josep Palau i Fabre (el biōgraf més reconegut de Pablo Picasso i el creador del Festival Poesia i Més) van recitar versos de poetes que estimava Palau com Joan Alcover i Bartomeu Rossellķ-Pōrcel. L'últim poema, escrit per Altaiķ amb motiu dels fets de l'1 d'Octubre, amb epígraf de Jordi Cuixart,  va servir per culminar la primera part de l'event.

L'amor per la poesia va estar molt present durant tot el vespre. Perō no tot aquest amor es va es va expressar a través de poemes. Precisament la última actuaciķ, la més esperada de la jornada que obria el Festival de Poesia a Caldes d’Estrac, va ser la del duet format per Miquel Barcelķ i Pascal Comelade. 

Miquel Barcelķ, un amant de la poesia, inspirat per la música del seu amic Pascal Comelade, va realitzar una obra d'art en directe. La pintura de Miquel Barcelķ havia d’esvaīr-se en pocs minuts i en presčncia del mateix pintor i de la resta d’espectadors. Perō la realitat del clima humit d'aquell vespre a Caldes es va imposar i la pintura es va mantenir molt més de l’esperat.

Biel_mesquidaL'actuaciķ de Miquel Barcelķ ha estat un dels plats forts del Festival perō encara queda molta poesia per endavant. Maria Sevilla, Blancallum Vidal, Alberto Roig son alguns dels poetas que encara queden per actuar a Caldes d’Estrac a més dels altres artistes que participen en altres punts del Maresme, com Canet, Llavaneres o Matarķ.

El Festival Poesía i Més acabarā a Caldes d’Estrac el dia 15 de Juliol amb Ferran Palau, El Petit de Cal Eril i el DJ Diego Armando.

Informaciķ publicada el 9 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05