Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Atenciķ: Possible estafa a botiguers i restauradors de Caldes d'Estrac per part d'una suposada empresa fantasma
La suposada empresa contacta amb els comerciants per demanar diners fent creure que es tracta del mateix anunci del programa de Festa Major que es fa cada any

Sense identificar-se, aquesta suposada empresa es posa en contacte amb botiguers i restauradors de Caldes, via telefōnica, per tal de demanar diners a canvi d’anuncis en una “revista d’entitats”.

L’empresa truca als comerciants dient "que fa una revista d'entitats" i preguntant-los si volen posar el mateix anunci que l'any passat. Ja que la presumpte empresa fa referčncia a l'anunci de "l’any passat”, els comerciants interpreten que es tracta de l’anunci pel programa de Festa Major de Caldes i acaben posant diners.

 

Cal indicar que demanen un preu molt més elevat que el que estableix l'empresa local que ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Caldes i que gestiona de manera oficial el Programa de Festa Major.

 

La suposada estafa s’ha detectat quan l’empresa local amb conveni oficial per gestionar el programa de Festa Major s’ha anat posant en contacte amb els botiguers. Quan alguns comerciants han informat a l’empresa oficial que ja havien pagat per l’anunci, ha saltat l’alarma.


S'informa que el nom de l’empresa que consta a la factura de la suposada estafa es “SEGURIDAD CIUDADANA Y SISTEMAS DE PREVENCIĶN DE EMERGENCIAS”. La Policia Local de Caldes estā al corrent dels fets i estā investigant el cas d’acord amb les dades obtingudes grācies als comerciants presumptament estafats.

 

Des de l’Ajuntament de Caldes s’informa a botiguers, restauradors i petits empresaris perquč siguin conscients d’aquesta prāctica presumptament delictiva i per informar que aquesta suposada empresa no s'encarrega de la gestiķ del programa de Festa Major.

Informaciķ publicada el 16 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05