Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Čxit rotund de public durant l'Eclipsi total de Lluna a la Pčrgola de Can Muntanyā de Caldes
Més de 300 persones es van congregar en l'acte que va organitzar l'Ajuntament de Caldes per a observar l'espectacle astronōmic del segle

eclipsilluna2018El cel va oferir la nit del 27 de juliol l’espectacle singular d’un eclipsi total de Lluna i que es va poder veure a Caldes des de la Pčrgola de Can Muntanyā. L’expectaciķ augmentava a la Pčrgola entre els nombrosos assistents a l’espectacle astronōmic que va organitzar l’Ajuntament de Caldes. I es que es va tractar de l’eclipsi més llarg que s’ha produīt aquest segle: la fase de totalitat de l’eclipsi va durar una hora i gairebé 43 minuts. Aixō va donar prou temps perquč molts caldencs i caldenques poguessin observar-lo i gaudir de l’espectacle astronōmic des de diversos de la Pčrgola, un entorn immillorable.

eclipsilluna2018L’acte va disposar de telescopis professionals per a la millor observaciķ del fenōmen astronōmic que també va anar acompanyat de bona musica chill out per amenitzar l’ambient. 

El vespre va comenįar a tres quarts de nou de la nit a la Pčrgola mentre el públic es va anar aplegant i finalment la pacičncia va anar premiant els observadors amb imatges com la de la foto. La lluna va comenįar a treure el nas per l’horitzķ a les 21.06 h, ja eclipsada a Catalunya, tot i que la Terra es va situar totalment entre el sol i la lluna a partir de les 21.30 h, el fenomen es va allargar fins a ben entrada la matinada.

eclipsilluna2018En total més de 300 persones es van congregar amb motiu de l'eclipsi total de lluna a la Pčrgola del Parc, van poder sopar allí mateix grācies al servei de bar "LLUNA VERMELLA" que va anar a cārrec del bar Soletico i amb la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ Torrenova 40 Art i Esport.

Informaciķ publicada el 30 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05