Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de juliol i agost
L'Editorial

portada_254Ja estem a l’equador del període estival, queda ja força lluny la màgica nit de Sant Joan que el va obrir i va aplegar més de 500 persones a la festa de la platja organitzada principalment per l’Associació de Pescadors. També, hem tingut un juny-juliol intens que es va iniciar amb la segona edició de la bio-fira Aqua Calida, i va continuar amb moltes activitats de les que volem destacar el meravellós festival que hem tingut enguany del Poesia i +, a la Fundació Palau, així com les recents Festa del Carme i la 3a Nit de Jazz a Can Muntanyà, aquesta última organitzada per l’Associació Cultural Camí Ral 39. 

En aquesta edició hem volgut dedicar les primeres planes als joves, que properament celebraran una assemblea a l’Espai Jove per tal que puguem redactar el nou Pla Local de Joventut d’acord amb les seves necessitats i inquietuds. També diran la seva de com volen l’Espai Jove, que ben aviat tindrà una nova ubicació al centre de la vila. La seva formació i ocupació són també eixos que repassarem. 

D’altra banda, tenim l’orgull d’explicar-vos en aquesta edició que ja s’està treballant en la tercera fase de rehabilitació de l’Escola així com en les obres de la seva cuina, tot i els molts entrebancs que hem trobat pel camí. També volem que redescobriu l’Escola Bressol, que ha treballat en un nou projecte educatiu i una remodelació estructural que trenca barreres arquitectòniques per tal d’afavorir la implementació d’activitats i aquesta reforma educativa. 

Com sempre, us animem a consultar l’agenda en aquest butlletí i a la web municipal, perquè coneixeu totes les activitats programades, de les que volem destacar-ne: la nova edició de la Nit de Tapes i fireta d’estiu a la Riera (18/8), la Dormida (25/8), tornejos d’handbol, voleibol, petanca... així com totes les activitats de la Festa Major, que ve molt carregada! Volem aprofitar per felicitar l’Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat per el seu 33è aniversari, així com la Carla Escrich, recentment campiona de Catalunya i Espanya de patinatge artístic, i com no, per desitjar-vos un fantàstic agost i una millor Festa Major que podem gaudir tots plegats! 

Descarregar el butlletí municipal Portada:

portada254_juliol_agost

portada254_juliol_agost

Fitxer: Portada_254__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 2,78 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra i Món sà.

Informació publicada el 31 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05