Ajuntament de
Caldes d'Estrac

portada_254Ja estem a l’equador del període estival, queda ja força lluny la màgica nit de Sant Joan que el va obrir i va aplegar més de 500 persones a la festa de la platja organitzada principalment per l’Associació de Pescadors. També, hem tingut un juny-juliol intens que es va iniciar amb la segona edició de la bio-fira Aqua Calida, i va continuar amb moltes activitats de les que volem destacar el meravellós festival que hem tingut enguany del Poesia i +, a la Fundació Palau, així com les recents Festa del Carme i la 3a Nit de Jazz a Can Muntanyà, aquesta última organitzada per l’Associació Cultural Camí Ral 39. 

En aquesta edició hem volgut dedicar les primeres planes als joves, que properament celebraran una assemblea a l’Espai Jove per tal que puguem redactar el nou Pla Local de Joventut d’acord amb les seves necessitats i inquietuds. També diran la seva de com volen l’Espai Jove, que ben aviat tindrà una nova ubicació al centre de la vila. La seva formació i ocupació són també eixos que repassarem. 

D’altra banda, tenim l’orgull d’explicar-vos en aquesta edició que ja s’està treballant en la tercera fase de rehabilitació de l’Escola així com en les obres de la seva cuina, tot i els molts entrebancs que hem trobat pel camí. També volem que redescobriu l’Escola Bressol, que ha treballat en un nou projecte educatiu i una remodelació estructural que trenca barreres arquitectòniques per tal d’afavorir la implementació d’activitats i aquesta reforma educativa. 

Com sempre, us animem a consultar l’agenda en aquest butlletí i a la web municipal, perquè coneixeu totes les activitats programades, de les que volem destacar-ne: la nova edició de la Nit de Tapes i fireta d’estiu a la Riera (18/8), la Dormida (25/8), tornejos d’handbol, voleibol, petanca... així com totes les activitats de la Festa Major, que ve molt carregada! Volem aprofitar per felicitar l’Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat per el seu 33è aniversari, així com la Carla Escrich, recentment campiona de Catalunya i Espanya de patinatge artístic, i com no, per desitjar-vos un fantàstic agost i una millor Festa Major que podem gaudir tots plegats! 

Descarregar el butlletí municipal Portada:

portada254_juliol_agost

portada254_juliol_agost

Fitxer: Portada_254__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 2,78 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra i Món sà.

Informació publicada el 31 de juliol de 2018