Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d'Estrac viu actes violents contra els actes pacífics que demanen la llibertat dels presos polítics
L'Ajuntament de Caldes rebutja qualsevol acte violent i/o agressiu que suposi un perjudici a la llibertat d'expressiķ pācifica dels veīns del poble

anc_pancartesL'ANC de Caldes d'Estrac (Assemblea Nacional Catalana) ha patit en els darreres mesos actes de caire agressiu contra les manifestacions pācifiques i cíviques que demanen la llibertat dels presos polítics. Banderes independentistes i pancartes de rebuig contra l'empresonament dels polítics catalans han aparegut aquest cap de setmana estripades i malmeses a la Riera de Caldes.

Anc_pancartes_estripadesL'Ajuntament de Caldes d'Estrac rebutja categōricament qualsevol acte violent o agressiu d'aquest caire i demana als responsables que, si tenen alguna opiniķ o discrepāncia contra les manifestacions pācifiques de l'ANC, facin una instāncia a l'Ajuntament per tal de solˇlicitar la possibilitat d'expressar les seves idees o opinions polítiques de manera pācifica.

Cal recordar que l’ANC de Caldes, que es manifesta cada migdia de dissabte a la Riera, al costat del Mercat Municipal, compta amb el permís oficial de l'Ajuntament després que l'Organitzaciķ demanés al consistori l'autoritzaciķ corresponent.

Actualment i mentre dura l'estiu, les manifestacions de l'ANC que tenen lloc a la Riera consisteixen en el desplagament de cartells i banderes que rehivindiquen la llibertat dels presos polítics.

Informaciķ publicada l'1 d'agost de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05