Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Ajuntament de Caldes rebutja qualsevol acte violent i/o agressiu que suposi un perjudici a la llibertat d'expressió pàcifica dels veïns del poble

anc_pancartesL'ANC de Caldes d'Estrac (Assemblea Nacional Catalana) ha patit en els darreres mesos actes de caire agressiu contra les manifestacions pàcifiques i cíviques que demanen la llibertat dels presos polítics. Banderes independentistes i pancartes de rebuig contra l'empresonament dels polítics catalans han aparegut aquest cap de setmana estripades i malmeses a la Riera de Caldes.

Anc_pancartes_estripadesL'Ajuntament de Caldes d'Estrac rebutja categòricament qualsevol acte violent o agressiu d'aquest caire i demana als responsables que, si tenen alguna opinió o discrepància contra les manifestacions pàcifiques de l'ANC, facin una instància a l'Ajuntament per tal de sol·licitar la possibilitat d'expressar les seves idees o opinions polítiques de manera pàcifica.

Cal recordar que l’ANC de Caldes, que es manifesta cada migdia de dissabte a la Riera, al costat del Mercat Municipal, compta amb el permís oficial de l'Ajuntament després que l'Organització demanés al consistori l'autorització corresponent.

Actualment i mentre dura l'estiu, les manifestacions de l'ANC que tenen lloc a la Riera consisteixen en el desplagament de cartells i banderes que rehivindiquen la llibertat dels presos polítics.

Informació publicada l'1 d'agost de 2018