Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Casa d'Estiu a Caldes, tot un čxit
El Casal d´Estiu tornarā a obrir les portes el setembre. Les inscripcions estan obertes.

casal1Des de la última setmana de juny fins a finals de juliol, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família juntament amb Lleure 3D i grācies al suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, ha portat a terme per segon any consecutiu el “Casal d’Estiu Caldes 18”.

Enguany, un total de 50 nens i nenes de Caldes i també estiujeants d’entre 3 i 12 anys han format part del Casal d’Estiu. L’čxit ha sigut talque, segons explica la Sara Roura de Lleure 3D, “alguns han ampliat la seva estada de manera improvitzada i d’altres han solˇlicitat la plaįa durant el mes de juliol”.

casal2El Casal s’ha dut a terme entre l’Espai Jove de Caldes i el Pavellķ Municipal i grācies al bon temps, també ha estat possible gaudir, fer esports i jugar a la piscina del Pavellķ i a la platja de Caldes.

Els nens i nenes han participat en tot tipus de tallers, balls i jocs dirigits, combinats amb excursions a la platja, gimcanes i diferents sortides. Roura, una de les monitores del Casal, afirma que enguany “hem optat per a dur a terme una graella d’activitats variada per tal de satisfer als infants de totes les edats”, com també s’ha tractat de vincular al poble de Caldes amb el lleure del Casal. D’aquesta manera, destaquen la visita guiada i taller a la Fundaciķ Palau on “els infants han conegut moltes coses sobre la Galˇla, la filla d’en Picasso” i la gimcana per Caldes que ha permčs “descobrir els seus racons”.

El Casal, a més, ha resultat un espai d’ensenyanįa amb activitats enfocades a recordar el vocabulari d'anglčs aprčs durant l’any. Els esports d’aigua com el caiac, el pādel surf i la vela també han tingut cabuda dins el Casal.

Roura recorda de manera especial la sortida de comiat al “Bosc de les olors” d’Arenys de Munt on la Maria Āngels, la mestra de taller, “ens va explicar moltes coses interesants sobre les plantes aromātiques i remeieres”.

Al llarg del mes de juliol, de manera grupal i individual, els nens i nenes amb l’ajuda de les monitores van preparar una petita exhibiciķ de ball, māgia, futbol... que va posar el punt i final al Casal. L’últim dia de Casal “vārem fer un TALENT SHOW amb jurat i tot!”, recorda.

La valoraciķ de les monitores del Casal és molt bona. “Estem molt satisfetes de com ha anat el Casal d’Estiu. Hem gaudit i fet bons amics i amigues i els nens i nenes han aprčs moltes coses noves. Volem agrair la confianįa que un any més ha dipositat Caldes, tant l’Ajuntament com les famílies, en la nostra feina”.


L'Ārea de Juventut de l'Ajuntament aprofita per recordar que hi haurā Casal de Setembre 2018 i que tindrā lloc entre el 3 i el 10 de setembre al Punt Jove de Caldes d'Estrac. Els horaris del casal seran: de 9h a 13h pel matí, i de 13h a 15h el menjador. L'acollida matinal es farā de 8h a 9h.


Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través de l’adreįa electrōnica: lleure3d@gmail.com

Informaciķ publicada el 29 d'agost de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05