Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Arriben els actes centrals de la festa major
Amb molt de ball, traka, foc, circ i sobretot molta festa!

Cartell_Festa_MajorDesprés d’un intens cap de setmana protagonitzat pels esports i els espectacles, avui comencen els actes centrals de la festa major.

Divendres a les 18h, la festa començarà amb un cerca-brindis ambientat amb ZeBRASS - Marchimg Band. Grans i petits acpmpanyats pel Nano anirem des de la plaça de les Barques fins la Plaça de la Vila passant per diferents establiments del poble.

Un cop a la plaça a les 20h començarà el pregó, brindis. Es podran adquirir copes commemoratives del 25è aniversari de la Dormida. Els Diables d’Estrac encendran la traca que donarà inci a la festa major i la vetllada continuarà amb el sopar popular a la Riera i finalitzarà amb el ball i la festa amb La Loca Histeria + DJ The Almax Brothers a l’esplanada de Can Muntanyà realitzada en col•laboració amb l’entitat Amics del teatre.

Dissabte 8 de setembre commemorem  la Mare de Déu del  Remei amb la tradicional repicada general de campanes, la missa solemne a les 11h del matí, l’ofrena floral i el vermut davant de la Capelleta del Remei.

El distante continuarà amb activitats infantils com la tradicional escumada i xeringada que repeteix a l’esplanada de Can Muntanyà, i el tobogan d’aigua infinit que aquest any estarà situat al carrer Santema. Durant la tarda del dissabte, els gegants seran els protagonistes. A partir de les 17h amb la plantada de gegants, i a les 18h amb el cercavila i la ballada de tots els gegants. 

Els esports també hi seran presents durant tot el cap de setmana. Dissabte durant tot el dia podrem assistir al 2n curs d’Aikido de Festa Major, que tindrà lloc a l’Eurostage. 

El Consell de Joves també s’han implicat en la preparació de la festa major, i el dissabte 9 de setembre ens proposen gaudir del Barrakaldes al parc Joan Maragall: una festa jove alternativa. A partir de les 22h ens espera una llarga nit de concerts i DJ’s. Aquest any, i com a novetat, l’Àrea de Joventut disposarà d’un Punt Lila amb informació i material sobre sexe segur, drogues… Gaudeix de la festa amb seguretat. No es no!

barrakaldes_cartellNo faltarà tampoc el concert de Festa Major i el tradicional Ball de Gala que se celebraran a l’esplanada de Can Muntanyà dissabte a partir de les 00h.

També pensant en els més petits de la família, el diumenge a les 18h podrem gaudir amb l’espectacle de circ “Xarivari Blues” a  càrrec de Companyia Circ Circo Los que es farà a l’esplanada de Can Muntanyà.

Diumenge, 10 de setembre, la concentració de tambors, el correfoc i l’espectacle pirotècnic escalfaran una nit més que especial. Com sempre la cremada i la ruixada final no faran més que animar-nos a continuar la vetllada amb la Nit dels Fogalls, aquest any amb Balahits i DJ Ricky Vives a l’Esplanada de Can Muntanyà.

Des de la regidoria de Cultura convidem a tothom a participar, gaudir i viure la festa major on hem treballat juntament amb moltes entitats del poble. Un any més: encenem tots junts la festa major de Caldes!

Informació publicada el 7 de setembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05