Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes es mou a ritme de Jazz
La pèrgola de Can Muntanyà es converteix en l'escenari de la Tercera Trobada de Jazz Bis que va resultar un èxit de públic

jazz1El passat dimarts 4 de setembre, la pèrgola de Can Muntanyà es va convertir en l’escenari de bons músics que van tocar clàssics de Cole Porter o Tete Montoliu davant de més de les 200 persones que van acudir a la Tercera Trobada de Jazz Bis. 

jazz2jazz3A les 20.30, es van començar a omplir les cadires i taules que envoltaven l’escenari fins que Pep Blay, crític musical, i micròfon en mà, va iniciar la vetllada presentant el primer duo, el duo format per Johanna Kergroach, a la veu, i Juanjo Fernadez, al piano. Els músics que van fer les delicies dels assistents van tocar un repertori de cançons i adaptacions al català de grans compositors com Cole Porter, Duke Ellington o Geroge Gershwin.

Finalment, el públic va poder gaudir del concert de Gerard Chumilla meet Eladio Reinón - Gerard Chumilla jove talent del Jazz Caldenc es troba amb Eladio Reinón, músic saxofonista que ha col·laborat entre molts músics com Tete Montoliu i Bebo Valdés. Els van acompanyar Pupy Dominguez, al contrabaix, Jordi Pallarés, a la bateria, i Joan Fort, a la guitarra. Ens van oferir un repertori de coneguts compositors com Lenny Tristano, Duke Ellngton... i també composicions pròpies

El públic va poder sopar en aquest entorn idílic de les pizzes i pastissos artesanals d’en Ravi i la Irina de CAN ZIBRA del Mercat Muncipal. El públic també va poder comprar la samarretes dels músics de Jazz pintades a mà pel Pol Borràs, pintor afincat a Caldetes des de fa anys.

Giuseppe d'Amico, de l’Associació Cultural Camí Ral 39 i principal coordinador “ha estat una vetllada fantàstica, amb un públic molt involucrat i una mostra de la bona col•laboració entre les diferents entitats culturals del poble. No ens esperavem tant de públic un dimarts al vespre. Estem molt contents”.

jazz4Des de la Associació també vol donar les gràcies a l’Ajuntament per permetre de repetir la Trobada de Jazz, que es va suspendre el dia 21 de Juliol per la pluja i a la Fundació Palau per oferir la possibilitat a la gent gran i / o amb problemes de movibilitat d'utilitzar l'ascensor per accedir al Parc.

Es recorda que a causa de la pluja caiguda, es va haver de suspendre la 3a Trobada de Jazz prevista pel 21 de juliol. La Tercera Trobada de Jazz Bis va servir per compensar l’acte estruncat per la pluja.

L’èxit rotund de la Tercera Trobada de Jazz Bis ha estat tal que tant l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament com l’Associació Camí Ral 39  s’estan plantejant establir la trobada Bis l’any que vé de manera també gratuita. Segons el regidor de Cultura, David Salvà, aquestes trobades enriqueixen l’entramat cultural del poble i creen noves sinergies entre tots els participants.

Informació publicada el 6 de setembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05