Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Degut als treballs de desplagament de 4G a Caldes d'Estrac durant aquest octubre, la senyal de recepciķ de la TDT pot veure´s afectada
Es posa a disposiciķ dels ciutadans de Caldes un servei gratuīt d'atenciķ al ciutadā per a resoldre possibles incidčncies en la recepciķ de la TDT

Els serveis mōbils de nova generaciķ LTE sobre la banda de freqüčncies de 800 MHz dels principals operadors mōbils, denominats també 4G, arriben a Caldes d’Estrac.

La tecnologia 4G, prestada sobre la banda de freqüčncies de 800 MHz, anteriorment utilitzat per la Televisiķ Digital Terrestre (TDT), ofereix la major extensiķ de cobertura possible.

Aquestes xarxes 4G arriben a Caldes per millorar la velocitat de connexiķ a Internet, serveis de televisiķ sota demanda, descārregues de música, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els propers anys per aprofitar el gran ample de banda de la tecnologia 4G, permetent aconseguir velocitats de fins a 150Mbps.

La prestaciķ dels serveis mōbils en aquesta banda pot comportar l'apariciķ de determinades afectacions a la recepciķ del senyal de Televisiķ Digital Terrestre (TDT). Per tal de solucionar aquestes possibles afectacions, l’empresa llega800 serā la destinada a solucionar qualsevol tipus d'afectaciķ que pugui produir-se a qualsevol usuari de TDT.

Llega800 habilita un telčfon d'atenciķ gratuīt i una pāgina web a la qual podeu recķrrer tots els usuaris de Caldes que tinguin afectacions de manera que pugui restablir-se el servei TDT amb total normalitat.


El número d'atenciķ gratuīt per als ciutadans és el següent: 900.833.999

La pāgina web posada a disposiciķ per als ciutadans és www.llega800.es

Un cop rebuda la notificaciķ de l'afectaciķ per part dels usuaris de TDT, un tčcnic qualificat es desplaįarā allā on s'hagi detectat l'afectaciķ i procedirā a realitzar les tasques de condicionament necessāries per solucionar les esmentades afectacions. Tot aixō sense cap cost per a l'usuari.

Infografia_4G

Informaciķ publicada el 5 d'octubre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05