Ajuntament de
Caldes d'Estrac

portada_255Li ha costat marxar, però l’estiu nalment ens ha deixat i ja encarem tots la tardor deixant enrere l’especial “moviment” i ocupació que sempre ens porta aquesta estació de l’any. Ens hem desfet de festa en la nostra Festa Major i us en presentem una crònica en les primeres pàgines d’aquest butlletí. Una cele- bració que és possible gràcies a totes les entitats del poble. En aquesta ocasió, volem felicitar la colla de Diables pels 25 anys de La Dormida i especialment agrair-los la seva extraordinària dedicació d’enguany. 

També ha començat ja el nou curs polític i iniciarem en els pròxims mesos mol- tes noves inversions que fa temps que es treballen i que no ha estat possible fer abans a causa de la necessitat de reduir l’endeutament del 99,3% al 71% i, en general, la delicada situació nancera del Consistori que ens vam trobar el nou equip de govern en entrar al 2016. 

Trobareu detalls també en aquesta edició, i treballarem per a que les obres ne- cessàries destorbin el mínim possible el dia a dia de tots els vilatans, però que seran inevitables per a que tinguem un Caldes més confortable per a viure-hi. 

Amb el nou curs escolar, una inversió que, en aquest cas ha nalitzat, ha estat la de l’Escola Sagrada Família. Entre diverses obres de millora, l’escola recupera la cuina pròpia i estrena una nova cuina i equipaments. És un orgull immens per a nosaltres com hem modernitzat l’Escola entre tots en els darrers dos anys, i en especial, també volem fer un agraïment a la seva AMPA. En podreu també llegir més a la secció d’educació. 

D’altra banda, en l’aniversari de l’1 d’octubre on vam votar, no podem deixar de parlar en l’Editorial de la situació nacional. Molts votants, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han volgut reivindicar l’1 d’octubre organitzant alguns actes a la Sala Cultural i un vermut i dinar popular a la plaça de l’Ajuntament el dia 30 de setembre. D’això, no en podrem fer la crònica ns la pròxima edició del Portada. 

Per últim, només recordar-vos que reviseu la secció de l’Agenda, on trobareu els pròxims actes i activitats per als dos mesos vinents. Per citar-ne alguns: l’Aplec del Remei el 14/10, el Mercat de 2a mà el 21/10 i la nova nit de Tapes i Música el 27/10. 

Visca la democràcia! Bona tardor a tots! 

Descarregar el butlletí municipal Portada:

portada255

portada255

Fitxer: Portada_255__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4,78 MB

Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i millorar la distribució de la Revista Portada, l’Àrea  de Comunicació de l’Ajuntament de Caldes ha creat una llista de subscriptors. Les subscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través d'aquest formulari o a través de l’OAC (Plaça de la Vila s/n. Telf: 93 791 00 05 de dilluns a  divendres de 9h a 14h).

D’altra banda es recorda que el butlletí municipal es podrà continuar descarregant de forma gratuïta des del web municipal i també la podreu trobar en versió impresa a tots aquests punts:
Equipaments: OAC, Ajuntament 3a planta, Fundació Palau, Balneari Caldes d’Estrac, complex esportiu (pavelló), Espai Jove, Casal d’Avis i Mercat Municipal. Serveis: La Caixa, l’Estanc, Oficina de Correus i Farmàcia. Restaurants: Can Suñé, Marola, Can Manau, El Vellard, Pizzeria Estrac, El Taller, El Bistró, La Tasqueta i Voramar. Allotjaments: Hotel Colón, Hotel Dynamic, Romaní i Caldescans. Guinguetes: Sotavent, Solstici, Melé platja, La Quadra del Mar i Ostres quin raconet! Bars: El Niu, Tête-à-tête, El Porronet, Camí Ral 39 verdura i cultura, El Metru, Pà i Cafè, La Granja, La Cala i La Bodegueta. Botigues: M&J Perruqueria, Can Serra i Món sà.

Informació publicada el 5 d'octubre de 2018