Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Dimecres, 31 d'octubre de 2018  -  10 h matí (*fins al 19-12-2018)
Fins el 19 de desembre al Casal d'Avis de Caldes d'Estrac

Es tracta d’un taller on els participants fan un recorregut  al llarg de la seva història personal.

Es segueix un ordre cronològic començant des del naixement fins al moment de vida actual i no es tanca es deixa obert, per a continuar ecrivint. Es motiva als participants a portar objectes, fotografíes, cartes… En definitiva, records que siguin significants per a ells i elles i donin suport i sentit a la confecció d’un àlbum de la seva vida, la pròpia història de vida…

Es durà a terma en vuit sessions a un tema  per sessió, els temes serán: “Qui sóc jo?”, la infància, L’adolescència i juventut, la maduresa, el present, l’abans i l’ara, el dia a dia i les “meves” coses i el jo i la societat.

Objectius del taller

- Posar en valor la propia història personal

- Treballar la identitat (qui sóc , d’on vinc, on sóc i a on vaig)

- Fomentar la cohesió social

- Fomentar la participació i implicació al grup i amb els companys

- Millorar l’autoestima

- Reforçar la memoria, l’atenció i la concentració

- Mostrar i compartir amb les famílies i amics el resultat final

Metodologia del taller

Es presenten i expliquen el funcionament de les pautes de treball, per tal que els participants es familiaritzin amb el material que es treballarà durant el taller. Cada participant comparteix la seva experiencia i vivències en relació al material a treballar que estarà estructurat per temes.  Cada participant redactarà i escriurà la seva propia historia de vida. De manera individual, es completeran les fitxes amb la informació necessària i el material aportat pel participant. 

Les sessions del taller, que anirà a càrrec de Pilar de Vilar, tenen una durada de dues hores i hi haura vuit sessions cada dimecres de 10h a 12 al Casal d'Avis de Caldes d’Estrac.

Un cop acabades les sessions  relligarem el llibre de cada historia de vida, per tal de compartir el resultat amb la família i amics.

Lloc: Casal d'avis de Caldes
Data: 31 d'octubre de 2018 fins al 19 de desembre de 2018
Durada: 2 hores
Ho organitza: Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Caldas d'Estrac
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Cursos