Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La qualitat dels productes, la música i una bona organització van afavorir l'èxit de la vetllada

nit_tapes_octubre1

nit_tapes_octubre2Malgrat la pluja caiguda durant la nit, la novena edició del nit de tapes i música al Mercat Municipal de Caldes va gaudir d'una gran acollida per part dels veïns i veïnes de Caldes. La iniciativa impulsada des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Caldes i que va celebrar la novena edició el passat 27 d'octubre va tenir com a protagonistes la música i la gastronomia. La pluja i la brusca baixada de temperatures patides durant tot el cap de setmana, no va impedir l'èxit rotund de la vetllada.

A les 20.30h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro, mentre el Dj Fidel amenitzava la vetllada amb diferents tipus de música des d'un entarimat situat al carreró, un espai creat amb l'objectiu de donar a conèixer els músics de Caldes. 

nit_tapes_octubre3En total han estat 6 els comerços que han unit esforços per oferir una nit plena d'animació al municipi assolint l'objectiu de donar a conèixer el comerç de proximitat i els seus productes de qualitat: La Granja, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra i Soletico.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha destacat la bona organització i entesa entre tots els que han col•laborat per dur a terme una iniciativa que suposa un impuls en el comerç del municipi. Amb aquesta edició el Nit i Tapes s'acomiada fins el proper any.

No et perdis les fotografies de la Nit [+]

Informació publicada el 31 d'octubre de 2018